Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να θωρακίζουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας όταν κάνετε τις συναλλαγές σας με τα συστήματα της Eurobank. Εφαρμόζουμε σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και αναπτύσσουμε τεχνολογίες αιχμής για να διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας online, τηλεφωνικά και με τις κάρτες σας.
   
Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 1

Ασφάλεια στις online συναλλαγές σας

Τα δεδομένα των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας μεταφέρονται με πρωτόκολλο TLS στα 256bit. Προστατεύουμε τις βάσεις δεδομένων μας με προηγμένο Firewall και τεχνολογίες πιστοποίησης ταυτότητας online. 

Για την ασφαλή ταυτοποίησή σας όταν συνδέεστε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας αλλά και όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές, χρησιμοποιείτε τους κωδικούς σας, που γνωρίζετε μόνο εσείς.

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 1
Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 2

Ασφάλεια στις τηλεφωνικές συναλλαγές σας

Στο EuroPhone Banking ακολουθούμε αυστηρή πολιτική ταυτοποίησης των στοιχείων σας. Με το EuroPhone Banking PIN σας προσφέρουμε ακόμη μια δικλείδα ασφαλείας όταν κάνετε εγχρήματες συναλλαγές και ρυθμίσεις ασφαλείας.

Καταγράφουμε κάθε τηλεφωνική συνομιλία και διατηρούμε ιστορικό όλων των συναλλαγών σας. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορούμε να ανατρέξουμε στα αρχεία μας για επιβεβαίωση.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η ασφάλεια

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 2
Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 3

Ασφάλεια στις συναλλαγές με τις κάρτες σας

Οι κάρτες Eurobank έχουν τεχνολογία Chip & PIN. Με αυτήν η ταυτοποίησή σας στα μηχανήματα αποδοχής καρτών POS γίνεται με το PIN της κάρτας σας, που γνωρίζετε μόνο εσείς.

Η ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απάτης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με τις κάρτες σας, εφαρμόζοντας το αναβαθμισμένο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS.

Εναλλακτικά, η υπηρεσία Eurobank Masterpass σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνετε τις online αγορές σας μέσα από το ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Eurobank.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η ασφάλεια καρτών

Πώς διασφαλίζουμε τις συναλλαγές σας 3