Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Οργανώνουμε κλήρωση με δώρο 100 ευρώ €πιστροφή για κάθε έναν από τους 10 τυχερούς από 03.10.2022 έως και 08.10.2022 για να γιορτάσουμε μαζί σας την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας και κερδίστε

Από 03.10.2022 έως και 08.10.2022 μοιραστείτε μαζί μας όποια εμπειρία ξεχωρίσατε από την εξυπηρέτηση που σας προσφέραμε σε κατάστημά μας, με e-Banking, μέσω EuroPhone Banking, στα ATM μας ή με το v-Banking.

Μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση με μία συμμετοχή για να κερδίσετε 100 ευρώ €πιστροφή στην πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Η κλήρωσή μας είναι στις 27.10.2022. Συνολικά κληρώνονται 10 τυχεροί.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι της ενέργειας.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Γιορτάζουμε και φέτος την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από 03.10.2022 έως και 08.10.2022, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένας θεσμός που γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα πάνω από 90 εταιρείες-μέλη του ΕΙΕΠ συμμετέχουν με δράσεις που στηρίζουν την αποστολή του να βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών στη χώρα.

Φροντίζουμε για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την τραπεζική εμπειρία όλων των πελατών μας. Έχουμε λάβει διακρίσεις για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, όπως τα βραβεία μας από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών και από το περιοδικό World Finance.

Εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους μας και απλοποιούμε τις διαδικασίες μας, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας και στην εξυπηρέτησή σας.