Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στα 21 χρόνια που μετρά το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία, στηρίζουμε την ελληνική παιδεία επιβραβεύοντας αριστούχους απόφοιτους από κάθε λύκειο της χώρας. Σήμερα, διευρύνουμε τον ρόλο του προγράμματος.

Κατανοούμε τις ανάγκες των νέων, επενδύουμε στην επιστημονική εξειδίκευση με το νέο Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών MSc in Digital Transformation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους φέρνουμε σε επαφή με την αγορά εργασίας με προγράμματα πρακτικής άσκησης και υπηρεσίες τεχνικής κατάρτισης.

Γιατί, για να μπορέσεις να βγεις μπροστά στην αγορά εργασίας, πρέπει να είσαι έτοιμος.

   

Επιβραβεύουμε την αριστεία

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, την ευγενή άμιλλα, την αριστεία. Επιβραβεύουμε αριστούχους απόφοιτους από κάθε λύκειο της χώρας που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και τολμούν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Στα 21 χρόνια που μετρά αυτή η δράση, 22.572 αριστούχοι από κάθε σημείο της Ελλάδας έχουν βραβευτεί για την αξιέπαινη επιμονή και αφοσίωσή τους στην εκπλήρωση του στόχου τους.

Δείτε πώς στηρίζουμε τους αριστούχους απόφοιτους.

Στηρίζουμε την πρόσβαση σε επιστημονική εξειδίκευση

Στηρίζουμε την πρόσβαση σε επιστημονική εξειδίκευση

Πιστεύουμε στην αξία των μεταπτυχιακών σπουδών και στη δια βίου μάθηση και ενθαρρύνουμε την πρόσβαση σε αυτές σε συνεργασία με κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα.

  • Νέο Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών MSc in Digital Transformation: Καλύπτουμε τις δαπάνες λειτουργίας του νέου Επαγγελματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για να προωθήσουμε την εξειδίκευση σε πρωτοποριακούς τομείς ψηφιακής μετάβασης.
  • Υποτροφίες Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την αριστεία σε εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που σχετίζονται με την οικονομία του αύριο.

Δείτε πώς ενισχύουμε την πρόσβαση στην επιστημονική εξειδίκευση.

Στηρίζουμε την πρόσβαση σε επιστημονική εξειδίκευση
Ενισχύουμε τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Ενισχύουμε τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Βρισκόμαστε δίπλα στους νέους φοιτητές και ενισχύουμε τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας μέσα από υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και κατάρτισης.

Σε συνεργασία με την CollegeLink, δημιουργήσαμε την πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr που προσφέρει ενημέρωση και εκπαίδευση για μια καλύτερη προετοιμασία για την αγορά εργασίας. 

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρει η πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr.

Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα προσφέρουμε έμμισθη πρακτική άσκηση 2 μηνών σε πανεπιστημιακούς φοιτητές, στο σύγχρονο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον της Eurobank.

Ενισχύουμε τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας

Νέοι και αγορά εργασίας