Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η Πράσινη Πολιτική Προμηθειών της Eurobank εφαρμόζει τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η Περιβαλλοντική Πολιτική μας. Κατευθύνει τις επιλογές μας στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και τους προμηθευτές που εμπιστευόμαστε.

Προϊόντα με οικολογική σήμανση

Επιλέγουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον σε κάθε ευκαιρία που εντοπίζουμε στην καθημερινή λειτουργία της Eurobank. Προτιμούμε προϊόντα με αναγνωρισμένη σήμανση που πιστοποιεί ότι πληρούν αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια, όπως:

  • ECOLABEL, το σήμα περιβαλλοντικής αριστείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή τη σήμανση έχει το χαρτί Α4 που χρησιμοποιούμε στα καταστήματα και τα γραφεία της Eurobank.

  • Energy Star, το σήμα χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης. Αυτή τη σήμανση έχουν οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στα γραφεία της Eurobank, όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι οθόνες μας.

Επιλεγμένοι προμηθευτές

Επιδιώκουμε να μοιραζόμαστε την ίδια περιβαλλοντική κουλτούρα με το δίκτυο των προμηθευτών μας. Γι’ αυτό αξιολογούμε τους προμηθευτές που επιλέγουμε με περιβαλλοντικά κριτήρια:

  • Εξετάζουμε την περιβαλλοντική πολιτική τους και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζουν.

  • Ελέγχουμε αν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Για την επιλογή των προμηθευτών μας έχουμε λάβει:

  • Το Βραβείο Sustainable Procurement στον Διαγωνισμό Environmental Awards 2013.

  • Το Εθνικό Βραβείο EMAS 2009 για τις πράσινες προμήθειες.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Μεταδίδουμε την περιβαλλοντική ευαισθησία μας στους πελάτες μας και τους εργαζόμενούς μας. Δείτε πώς ευαισθητοποιούμε τους ανθρώπους μας σε θέματα περιβάλλοντος.