Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πρόγραμμα χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας της ΕΑΤ

Πρόγραμμα χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας της ΕΑΤ

100% επιδότηση τόκων

για τα 2 πρώτα έτη

50% μείωση επιτοκίου

μετά τα 2 πρώτα έτη

Αποκλειστικά

προσωπικές εγγυήσεις

Στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό κλάδο και στον τομέα μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Μέσα από το πρόγραμμα του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ) παρέχουμε χρηματοδότηση έως 25.000€ με ευνοϊκούς όρους για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων της επιχείρησής σας (εξοπλισμός, εγκαταστάσεις) και την κάλυψη των αναγκών σας σε κεφάλαιο κίνησης.

Ενταχθείτε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Επικοινωνήστε με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

Κλείνω ραντεβού

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα για την ένταξη της επιχείρησής σας στο πρόγραμμα και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αξιολόγηση της αίτησής σας από την Eurobank.

Δείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία με τις γενικές πληροφορίες και τα δικαιολογητικά για τη χρηματοδότησή σας στο πλαίσιο του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

 
 
Δείτε επίσης