Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Για να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας σε ρευστότητα, θέλετε χρηματοδότηση. Χρειάζεστε κεφάλαια για να εκσυγχρονίσετε και να αναβαθμίσετε τη λειτουργία της επιχείρησης. Επενδύετε στην παραγωγή της, τις αποθήκες, τα συστήματα διανομής των εμπορευμάτων, την ψηφιακή αναβάθμιση, το προσωπικό και ό,τι άλλο την κάνει ανταγωνιστική.
Με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας προσαρμόζετε τις χρηματοδοτικές επιλογές στη δική σας επιχείρηση.
   
Ρευστότητα και ευελιξία

Ρευστότητα και ευελιξία

Με τη χρηματοδότηση του κεφαλαίου κίνησης εξασφαλίζετε τη ρευστότητα που χρειάζεται η επιχείρησή σας για τις καθημερινές συναλλαγές της. Είστε συνεπής στη μισθοδοσία και τις πληρωμές σας, ακόμη κι όταν οι εισπράξεις σας καθυστερούν. Πετυχαίνετε καλύτερες τιμές όταν αγοράζετε με μετρητά από τους προμηθευτές σας και μπορείτε να αντιμετωπίζετε έκτακτα έξοδα. Προσαρμόζετε την καταβολή του κεφαλαίου στις δυνατότητές σας.

Μπορείτε να προσφέρετε ως εξασφάλιση τις μελλοντικές εισπράξεις από το μηχάνημα POS ή άλλες εξασφαλίσεις. Επιπλέον, μπορούμε να προεξοφλούμε τις άτοκες δόσεις πιστωτικών καρτών ή τις επιταγές των πελατών σας.

Ρευστότητα και ευελιξία
Ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα

Ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα

Θέλετε να ενισχύετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Επιδιώκετε να βελτιώνετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και να μειώνετε το λειτουργικό κόστος. Με δάνεια επαγγελματικής στέγης ή εξοπλισμού αναβαθμίζετε τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις σας. Μπορείτε να αποκτήσετε ιδιόκτητο χώρο ή να ανοίξετε νέα καταστήματα.

Μπορείτε να διαμορφώσετε το ποσό της δόσης ώστε να μην επηρεάζεται η ρευστότητα της επιχείρησης. Η εκταμίευση του ποσού γίνεται σταδιακά ώστε να πληρώνετε λιγότερους τόκους. Για δάνεια επαγγελματικής στέγης, η αποπληρωμή του κεφαλαίου μπορεί να ξεκινήσει έως 2 χρόνια μετά.

Ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα
Καλύτεροι όροι με προγράμματα συγχρηματοδότησης

Καλύτεροι όροι με προγράμματα συγχρηματοδότησης

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δανείζεστε με χαμηλότερο επιτόκιο και λιγότερες εξασφαλίσεις. Σας προσφέρουμε προγράμματα μικροπιστώσεων και συγχρηματοδότησης με εγχώριους και διεθνείς φορείς. Συνεργαζόμαστε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), την AFI και άλλους αξιόπιστους οργανισμούς.

Σας ενημερώνουμε για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετα κεφάλαια. Βλέπουμε μαζί το business plan και τις χρηματοδοτικές ανάγκες σας. Σας υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα, από τον έλεγχο των κριτηρίων συμμετοχής μέχρι την αίτηση και την παροχή επιπλέον κεφαλαίων.

Καλύτεροι όροι με προγράμματα συγχρηματοδότησης
Συμβουλευτική και τεχνογνωσία

Συμβουλευτική και τεχνογνωσία

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας μελετά μαζί σας την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας και τα σχέδιά σας. Με την υπηρεσία Business Check up εντοπίζει τις ανάγκες ρευστότητας και προσαρμόζει τις χρηματοδοτήσεις στις δυνατότητες της επιχείρησής σας. Είναι στη διάθεσή σας στα καταστήματά μας, με βιντεοκλήση ή μέσω EuroPhone Banking.

Σε ημερίδες που διοργανώνουμε, ενημερώνεστε από τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη μας για τα προγράμματα συγχρηματοδότησης, τις δυνατότητες και διαδικασίες συμμετοχής. Ενισχύουμε την απορρόφηση των κονδυλίων για να έχετε μεγαλύτερη στήριξη για τα σχέδιά σας.

Συμβουλευτική και τεχνογνωσία