Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Αγροδιατροφικός Τομέας

Business Banking Αγροδιατροφικός Τομέας

Προγράμματα
χρηματοδότησης
Υποστήριξη
εξαγωγών
Εξειδικευμένα
προϊόντα

Με το πρόγραμμα Business Banking Αγροδιατροφικός Τομέας δίνουμε προτεραιότητα σε κάθε αγρότη, αγροτική επιχείρηση και επιχείρηση μεταποίησης τροφίμων και ποτών. Παρέχουμε υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες ενός σημαντικού και δύσκολου επαγγέλματος.

Λογαριασμός Αγροτικών Ενισχύσεων

Ειδικός έντοκος λογαριασμός για την πίστωση των αγροτικών ενισχύσεων που εξασφαλίζει στα χρήματά σας την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Δείτε αναλυτικά πώς καλύπτει τις ανάγκες σας ο Λογαριασμός Αγροτικών Ενισχύσεων.

Κάρτα του Αγρότη

Μια ξεχωριστή κάρτα, την οποία παρέχουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τις αγροτικές ανάγκες σας. Έχετε άμεση χρηματοδότηση των παραγωγικών δαπανών με δυνατότητα προείσπραξης του 80% της Βασικής και της Πράσινης Ενίσχυσης για:

 • Αγορές προϊόντων που σχετίζονται με ανάγκες καλλιέργειας ή/και εκτροφής του ζωικού κεφαλαίου (όπως λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα και καύσιμα).
 • Εξόφληση οφειλών ΕΛΓΑ, ΟΓΑ και δημοσίου.
 • Δαπάνες έκδοσης και χρήσης εργόσημου.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών μέχρι 10% του πιστωτικού ορίου. 

Δείτε πώς αποκτάτε την Κάρτα του Αγρότη.

Εξειδικευμένα προγράμματα χρηματοδότησης

Εξειδικευμένη υποστήριξη

Με το οικοσύστημα υπηρεσιών Eurobank Ανάπτυξη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εξασφαλίζετε υποστήριξη για τις ανάγκες σας σε όλα τα στάδια της επένδυσής σας. Σας παρέχει:

 • Διευκόλυνση στην πρόσβαση στα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα μέσα από την υπηρεσία Business Check Up.
 • Εξειδικευμένη υποστήριξη από δίκτυο εξωτερικών συμβούλων στη δημιουργία της επενδυτικής πρότασης, την υποβολή του φακέλου και την υλοποίηση της επένδυσης.
 • Παροχή χρηματοδοτικών λύσεων με απλές και συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρει η συμβουλευτική υποστήριξη για τα επενδυτικά σχέδιά σας.

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με στόχο την υποστήριξη της ανάπτυξης και της ψηφιακής μετάβασης των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Κλάδου.

Το πρόγραμμα Business Banking Αγροδιατροφικός τομέας πλαισιώνεται από μια σειρά μη τραπεζικών υπηρεσιών με προνομιακούς όρους, είτε της Eurobank, είτε σε συνεργασία με τρίτες εταιρίες.

Για την υποστήριξη των πωλήσεων της επιχείρησής σας:

 • Νωπά προϊόντα: Δημιουργία website και πρόσβαση σε χιλιάδες καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα της Wikifarmer.
 • Τυποποιημένα προϊόντα: Πρόσβαση σε εκατομμύρια καταναλωτές μέσα από το marketplace της Amazon σε συνεργασία με την E-Commerce Hellas.
 • Προνομιακό κόστος στην προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων της σε συνεργασία με την εταιρεία Vrisko.gr.
 • Ενίσχυση των ηλεκτρονικών πωλήσεων της επιχείρησής σας με την υπηρεσία e-Commerce Solutions της Eurobank.

Για τη λειτουργία της επιχείρησής σας:

Για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας:

 • Εκπτώσεις σε πιστοποιήσεις προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών (ISO, HAASP κ.α.), επιθεωρήσεις και τεχνικούς ελέγχους σε συνεργασία με την TÜV AUSTRIA HELLAS.
 • Εκπτώσεις και προνόμια στην ενεργειακή διαχείριση και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης μεταποιητικών μονάδων σε συνεργασία με την εταιρεία Cerved.

Υποστήριξη εξαγωγών

Διαθέτουμε εμπειρία στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να επεκταθείτε στις αγορές του εξωτερικού. Μέσα από το Exportgate ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις εντάσσονται σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα εμπορίου. Το Trade Club Alliance είναι το 1ο παγκόσμιο ηλεκτρονικό επιχειρηματικό δίκτυο που υποστηρίζεται από διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς σε πάνω από 60 χώρες.
Ανοίγουμε νέους εμπορικούς δρόμους για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσα από τα Trade Corridors, την ψηφιακή δράση δικτύωσης της Eurobank και του Trade Club Alliance.

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Υλοποιούμε δράσεις για την κάλυψη των αναγκών σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Ενημερωθείτε για το Business Banking Αγροδιατροφικός Τομέας

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Βρίσκω κοντινό κατάστημα