Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ένταξη λογαριασμών στο πακέτο συναλλαγών My Blue Advantage

Ένταξη λογαριασμών στο πακέτο συναλλαγών My Blue Advantage

Λογαριασμός πληρωμών

με 1 δωρεάν πάγια εντολή

Χρεωστική κάρτα

με επιβράβευση €πιστροφή

Αποκλειστικά προνόμια

σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Στην Eurobank στόχος μας είναι να σας παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από τις καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητές σας. Παράλληλα, παρακολουθούμε την τάση για διεκπεραίωση όλων των συναλλαγών με ηλεκτρονικό τρόπο. Έτσι, επανασχεδιάζουμε τη στρατηγική μας και προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε ιδιώτες που εξασφαλίζουν όφελος, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές τους, καθώς και προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήσαμε το πακέτο My Blue Advantage του προγράμματος συναλλαγών και προνομίων My Advantage Banking. Από τις 18.03.2024 κάθε λογαριασμός πληρωμών που έχετε ή που θα ανοίξετε ως πρώτος δικαιούχος σε νόμισμα ευρώ για τις ιδιωτικές ανάγκες σας (αναλήψεις, καταθέσεις, πληρωμές οργανισμών, μεταφορές και αγορές), θα συνδεθεί αυτόματα με το πακέτο My Blue Advantage. Εξαιρούνται οι καταθετικοί λογαριασμοί: Αποταμιεύω, Αποταμιεύω Τώρα, Εξυπηρέτηση Δανείου.

Πρόγραμμα συναλλαγών και προνομίων
Πρόγραμμα Eurobank My Advantage Banking

Eurobank My Advantage Banking

Έχετε προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και εξοικονομείτε χρήματα στις συναλλαγές σας με ένα πακέτο του προγράμματος.