Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
SKY express

Η SKY express στο Eurobank My Advantage Banking

10% έκπτωση

αποκλειστικά για εσάς

Για κρατήσεις έως 4 ατόμων

σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Χρήση εκπτωτικού κωδικού

σε όλους τους ναύλους Economy

SKY express

Η SKY express είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα σήμερα. Έχετε 10% έκπτωση αποκλειστικά για εσάς σε όλες τις απευθείας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού για κρατήσεις έως 4 ατόμων εάν αποκτήσετε ένα από τα πακέτα του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Έκπτωση αποκλειστικά για εσάς

Εξασφαλίζετε αποκλειστική έκπτωση 10% σε όλες τις απευθείας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού στην κατηγορία ναύλου Economy: joy, joy+, enjoy.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας έως 3 φορές για κρατήσεις έως 4 ατόμων για να ταξιδέψετε έως και 31.12.2024 σε απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλα τα εισιτήρια της κράτησης.

Ο ηλεκτρονικός κωδικός είναι αυστηρά προσωπικός και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έκπτωση: 

 • Σε πτήσεις εσωτερικού προς άγονες γραμμές: Κάρπαθος – Κάσος, Ρόδος – Αστυπάλαια, Κέρκυρα – Ζάκυνθος, Αθήνα – Αστυπάλαια, Αθήνα – Σύρος, Αθήνα – Κάλυμνος, Αθήνα – Καστοριά, Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη – Σκύρος, Σητεία – Αλεξανδρούπολη, Σητεία – Πρέβεζα.
 • Σε ναύλους κατηγορίας Business.
 • Συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις που μπορεί να προσφέρει η SKY express. 
 • Σε φόρους και τυχόν άλλες χρεώσεις που επιβάλλονται από οποιαδήποτε Αρχή ή τρίτο Φορέα και βαρύνουν τους επιβάτες.

Πώς εξαργυρώνετε τα προνόμιά σας στη SKY express

Αποκτάτε την αποκλειστική έκπτωση όταν χρησιμοποιείτε τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας κατά την αγορά του εισιτηρίου σας. 

Με τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας

Για να λάβετε τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας: 

 1. Μπαίνετε στην ειδική σελίδα της SKY express αποκλειστικά για κατόχους πακέτου του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking μέσα από τον σύνδεσμο που λαμβάνετε:
  • Από έναν εκπρόσωπό μας εάν ενεργοποιήσετε το πακέτο σε ένα κατάστημά μας.
  • Στο email που σας στέλνουμε για να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο προνομίων του Eurobank My Advantage Banking.
 2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας – ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, τα 6 πρώτα ψηφία της κάρτας σας Eurobank κ.ά.
 3. Επιλέγετε γλώσσα επικοινωνίας, αεροδρόμιο και πόλη που προτιμάτε.
 4. Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, στο πεδίο Στοιχεία Ταξιδιωτικών Εγγράφων χρειάζεται να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως αυτό εμφανίζεται στα επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφά σας (ταυτότητα, διαβατήριο κ.ά.)
 5. Λαμβάνετε τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Κατά την αγορά του εισιτηρίου σας

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας με έκπτωση:

 1. Μπαίνετε στο skyexpress.com.
 2. Επιλέγετε την πτήση που σας ενδιαφέρει με τον προορισμό και την ημερομηνία που θέλετε.
 3. Συμπληρώνετε τον προσωπικό ηλεκτρονικό κωδικό σας στο πεδίο Εκπτωτικό κουπόνι για την αναζήτηση των πτήσεων.
 4. Επιλέγετε κατηγορία ναύλου Economy (Sky Joy, Sky Joy+, Sky enjoy) για την πτήση που θέλετε. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στις τιμές των ναύλων και εμφανίζεται αναλυτικά στη στήλη Πληροφορίες Πτήσης.
 5. Συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία σας. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το ίδιο email με αυτό που είχατε δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
 6. Ολοκληρώνετε την αγορά του εισιτηρίου σας με την κάρτα σας Eurobank.

Ωστόσο, εάν ο εκπτωτικός κωδικός χρησιμοποιηθεί για αγορά εισιτηρίου σε διαφορετικό ονοματεπώνυμο από αυτό που έχει δηλωθεί επίσημα στα πεδία Στοιχεία Ταξιδιωτικών Εγγράφων κατά την εγγραφή σας, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα, αποστέλλεται ενημερωτικό email για την ακύρωση και γίνεται επιστροφή χρημάτων στην κάρτα απ’ όπου έγινε η πληρωμή.

Γνωρίστε τη SKY express

H SKY express είναι η ελληνική αεροπορική εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών: εξυπηρετεί 34 προορισμούς εσωτερικού και 15 διεθνείς προορισμούς σε ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο.

Η ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία με τη SKY express χτίζεται μέσα από έναν συνδυασμό ανταγωνιστικών ναύλων, πρωτοποριακών υπηρεσιών και ανέσεων για όλους τους επιβάτες. 

Κάθε επιβάτης της SKY express μπορεί να σχεδιάσει με άνεση την ταξιδιωτική του εμπειρία, καθώς κάθε ταξίδι είναι μια εμπειρία τόσο μοναδική όσο και καθένας επιβάτης ξεχωριστά.

Διαθέτει τον νεότερο στόλο στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του με την απόκτηση καινούργιων αεροσκαφών σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον χώρο των αερομεταφορών παγκοσμίως.

Η SKY express κάνει πράξη όλα όσα αντιπροσωπεύει μία σύγχρονη αεροπορική εταιρεία: προτεραιότητά της είναι οι ανάγκες των ταξιδιωτών και παράλληλα φροντίζει για τη βιωσιμότητα και το κοινωνικό αποτύπωμά της.