Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Globalsat

Η Globalsat στο Eurobank My Advantage Banking

Έως 30% έκπτωση

σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων

10% έκπτωση

σε οικιακό φορτιστή αυτοκινήτου HUAWEI

Απεριόριστες αγορές

όσο συχνά θέλετε

 

Η Globalsat ηγείται στην εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών. Είναι επίσημος διανομέας για κορυφαίες διεθνείς μάρκες. Έχετε έως 30% έκπτωση αποκλειστικά για εσάς εάν συνδέσετε τον λογαριασμό σας με ένα από τα πακέτα του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Έκπτωση αποκλειστικά για εσάς

Εξασφαλίζετε αποκλειστική έκπτωση έως 30% ανάλογα με την κατηγορία προϊόντων που θα επιλέξετε.

Για να κάνετε τις αγορές σας με έκπτωση έως 30%, κάνετε εγγραφή στην ειδική σελίδα της Globalsat, αποκλειστικά για κατόχους πακέτου του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Ενδεικτικά, έχετε έκπτωση:

  • 5% σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρικά σκούτερ και ηλεκτρικά ποδήλατα
  • 10% σε smartphone, wearables, tablet και προϊόντα εικόνας και ήχου
  • 15% σε διάφορα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας
  • 25% σε ψυγεία, πλυντήρια και αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • 30% σε προϊόντα ψύξης, θέρμανσης, είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, είδη κήπου, είδη ταξιδίου και camping, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και παιχνίδια

Επιπλέον, εξασφαλίζετε αποκλειστική έκπτωση 10% για αγορά οικιακού φορτιστή αυτοκινήτου της HUAWEI. Η έκπτωση αφορά το μοντέλο SCharger-22KT-S0 με κωδικό προϊόντος 60000049.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με την αποκλειστική έκπτωση έως 30% όσες φορές θέλετε.

Πώς εξαργυρώνετε τα προνόμιά σας στη Globalsat

Με την εγγραφή σας στην ειδική σελίδα της Globalsat

Για να εγγραφείτε και να αποκτήσετε προσωπικό λογαριασμό στην ειδική σελίδα της Globalsat, αποκλειστικά για κατόχους πακέτου του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking:

  1. Ανοίγετε τον σύνδεσμο για την ειδική σελίδα της Globalsat, που λαμβάνετε στο email που σας στέλνουμε για να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο προνομίων του Eurobank My Advantage Banking.
  2. Δημιουργείτε τον προσωπικό λογαριασμό σας με τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, email) και επιλέγετε τον κωδικό σύνδεσης που θέλετε.

Κατά την αγορά των προϊόντων

Για να αγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε με έκπτωση:

  1. Μπαίνετε στην ειδική σελίδα της Globalsat, αποκλειστικά για κατόχους πακέτου του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.
  2. Συμπληρώνετε τους κωδικούς σύνδεσής σας.
  3. Προσθέτετε τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι αγορών σας. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στις τιμές των προϊόντων.

Γνωρίστε τη Globalsat

Η Globalsat ηγείται στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών.

Πρωταγωνιστεί στην ελληνική και κυπριακή αγορά με ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα δίκτυα συνεργασίας με όλη την αγορά λιανικής σε είδη τεχνολογίας, καθώς και με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Κορυφαίες διεθνείς μάρκες, όπως η Samsung, η HUAWEI, η TCL, η Lenovo και η SENCOR, αποτελούν σταθερούς συνεργάτες της.

Χάρη στην τεχνογνωσία και το εκτενές δίκτυό της σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει δημιουργήσει 3 μάρκες ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας με αξεσουάρ τεχνολογίας (Vivid, Cosy, Redshield) για λογαριασμό πελατών της στην ελληνική αγορά.

Πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, μετά τη σχετική αξιολόγηση από το Fortune. Μέσα στο 2022 επέκτεινε τις δραστηριότητές της με νέα γραφεία στην Κρήτη και τη Ρουμανία.

Επιπλέον, πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.