Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
BOX NOW

Η BOX NOW στο Eurobank My Advantage Banking

30% έκπτωση

αποκλειστικά για εσάς

Με την υπηρεσία Στείλε δέμα

της BOX NOW

Χρήση εκπτωτικού κωδικού

και σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις

BOX NOW

Η BOX NOW είναι ο εύκολος και γρήγορος online τρόπος αποστολής δεμάτων από θυρίδα σε θυρίδα (locker) με πάνω από 1.600 lockers και 60.000 θυρίδες σε όλη την Ελλάδα. Έχετε 30% έκπτωση αποκλειστικά για εσάς με την υπηρεσία Στείλε δέμα εάν αποκτήσετε ένα από τα πακέτα του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Έκπτωση αποκλειστικά για εσάς

Εξασφαλίζετε αποκλειστική έκπτωση 30% με την υπηρεσία Στείλε δέμα της BOX NOW μέσα από το boxnow.gr.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό σας όσες φορές θέλετε, για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύει η συνεργασία της BOX NOW με το πρόγραμμα Eurobank My Advantage Banking. 

Η αποκλειστική έκπτωση 30% εφαρμόζεται και συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις που μπορεί να προσφέρει η BOX NOW. 

Πώς εξαργυρώνετε τα προνόμιά σας στην BOX NOW

Για να στείλετε το δέμα σας με την αποκλειστική έκπτωση:

  1. Μπαίνετε στο boxnow.gr και επιλέγετε Υπηρεσίες > Στείλε το δέμα σου από locker σε locker!
  2. Επιλέγετε το μέγεθος του δέματος που θέλετε να στείλετε, συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη και επιλέγετε τη θυρίδα απ’ όπου θα λάβει ο παραλήπτης το δέμα του.
  3. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο πεδίο Κωδικός Promo χρειάζεται να συμπληρώσετε τον ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό που λαμβάνετε:
    • Από έναν εκπρόσωπό μας εάν ενεργοποιήσετε το πακέτο σε ένα κατάστημά μας.
    • Στο email που σας στέλνουμε για να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο προνομίων του Eurobank My Advantage Banking.
  4. Εκτυπώνετε και κολλάτε το έντυπο με τα στοιχεία της αποστολής πάνω στο δέμα σας. Εάν δεν το εκτυπώσετε, μπορείτε να γράψετε τα απαραίτητα στοιχεία με στυλό στο δέμα.
  5. Τοποθετείτε το δέμα σε μια θυρίδα BOX NOW οπουδήποτε σάς εξυπηρετεί. Θα χρειαστείτε τον κωδικό PIN που λάβατε με SMS, Viber ή email όταν ολοκληρώσατε την πληρωμή σας.

Γνωρίστε την BOX NOW

Η BOX NOW αποτελεί την εξέλιξη στις εταιρείες παράδοσης δεμάτων. Αξιοποιεί την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία για να προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων μέσω θυρίδων (locker). 

Διαθέτει περισσότερες από 60.000 θυρίδες και πάνω από 1.600 σημεία με αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων (locker points) σε όλη την Ελλάδα.

Προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής και αποστολής δεμάτων με πληθυσμιακή κάλυψη που αγγίζει το 90%.

Τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων με θυρίδες είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Έτσι προσφέρουν έναν νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. 

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης. Έτσι, ο καταναλωτής έχει πρόσβαση σε αυτά όλο το 24ωρο και μπορεί να παραλαμβάνει το δέμα του εύκολα και απλά όποτε θέλει.