Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
you.gr

Το you.gr στο Eurobank My Advantage Banking

10% έκπτωση κάθε μήνα

αποκλειστικά για εσάς

Σε διαφορετική κατηγορία

για 1 ολόκληρο μήνα κάθε φορά

Χρήση κωδικού απεριόριστα

και σε συνδυασμό με άλλες εκπτώσεις

you.gr

Στο you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του ομίλου Quest, βρίσκετε πάνω από 50.000 προϊόντα τεχνολογίας και smart living, αλλά και περισσότερα από 500 σημεία παραλαβής. Έχετε 10% έκπτωση αποκλειστικά για εσάς στο you.gr, σε μία νέα κατηγορία προϊόντων κάθε μήνα, εάν συνδέσετε τον λογαριασμό σας με ένα από τα πακέτα του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.

Έκπτωση αποκλειστικά για εσάς

Εξασφαλίζετε αποκλειστική έκπτωση 10% σε διαφορετική κατηγορία προϊόντων κάθε μήνα, με τη χρήση του ειδικού ηλεκτρονικού κωδικού σας. Η προσφορά διαρκεί για έναν ολόκληρο μήνα κάθε φορά.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό σας όσες φορές θέλετε κάθε μήνα.

Η έκπτωση 10% εφαρμόζεται και συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις που μπορεί να ισχύουν για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων μέσα στον ίδιο μήνα. Αρκεί να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κι άλλον εκπτωτικό κωδικό για να λάβετε την επιπλέον έκπτωση που μπορεί να ισχύει.

Οι κατηγορίες προϊόντων με 10% έκπτωση ανανεώνονται κάθε μήνα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη νέα κατηγορία του μήνα στην ειδική σελίδα στο you.gr.

Πώς εξαργυρώνετε τα προνόμιά σας στο you.gr

Για να αποκτήσετε την αποκλειστική έκπτωση:

 1. Μπαίνετε στην ειδική σελίδα στο you.gr, αποκλειστικά για κατόχους πακέτου του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking.
 2. Βλέπετε την κατηγορία προϊόντων για την οποία ισχύει η έκπτωση και μεταβαίνετε στην αντίστοιχη ενότητα στο you.gr.
 3. Προσθέτετε τα προϊόντα που θέλετε στο καλάθι αγορών σας.
 4. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο πεδίο Κουπόνι Έκπτωσης, χρειάζεται να συμπληρώσετε τον ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό, τον οποίο λαμβάνετε:
  • Από έναν εκπρόσωπό μας εάν ενεργοποιήσετε το πακέτο σε ένα κατάστημά μας.
  • Στο email που σας στέλνουμε για να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο προνομίων του Eurobank My Advantage Banking.

Γνωρίστε το you.gr

Το you.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα τεχνολογίας και προϊόντων smart living στην Ελλάδα. Το κατάστημα αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο να γίνει η πρώτη επιλογή των πελατών. Προσφέρει ευκολία στις αγορές και πολλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής και παράδοσης.

Ανήκει στην εταιρεία Quest On Line, που εξειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, και είναι μέρος του ομίλου Quest, ενός από τους μεγαλύτερους, υγιείς και ταχύτατα αναπτυσσόμενους ελληνικούς ομίλους. Υποστηρίζεται από την εταιρεία Info Quest Technologies, που για περισσότερα από 40 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής και έχει συμβάλει στη διαμόρφωση και την εξέλιξή της. 

Το you.gr είναι επίσημος μεταπωλητής της Apple, της Xiaomi και άλλων μεγάλων brands. Θα βρείτε προϊόντα και συσκευές επίσημων αντιπροσωπειών από 600 brands σε 500 διαφορετικές κατηγορίες, σε ανταγωνιστικές τιμές:

 • Περισσότερα από 50.000 προϊόντα τεχνολογίας
 • Μικροσυσκευές smart living
 • Οικιακές συσκευές
 • Μικροέπιπλα

Το you.gr προσφέρει:

 • Πάνω από 500 σημεία παραλαβής
 • Δωρεάν μεταφορικά σε χιλιάδες προϊόντα
 • Αυθημερόν παράδοση
 • Ασφάλεια συναλλαγών
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Αγορές σε άτοκες δόσεις

Πάνω από 98% των πελατών του you.gr δηλώνουν ικανοποιημένοι και έτοιμοι να το εμπιστευτούν ξανά για τις αγορές τους.