Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold

Πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold

Πρόγραμμα €πιστροφή

κερδίζετε ευρώ €πιστροφή, όχι πόντους

Υψηλότερο

πιστωτικό όριο

Νέα Mastercard GoldΝέα Visa Gold

Με τις πιστωτικές κάρτες Mastercard Gold και Visa Gold κάνετε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και ευκολία. Εξυπηρετείστε στην Ελλάδα, το εξωτερικό και online. Κερδίζετε ευρώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Χτίζετε το αφορολόγητό σας.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε Mastercard Gold ή Visa Gold.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς σύνδεσης, ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας Mastercard Gold ή Visa Gold.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε εμείς.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το Eurobank Mobile App ή το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2109555555 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για την κάρτα Mastercard Gold ή Visa Gold που θέλετε:

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.