Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πιστωτικές κάρτες Mastercard Classic και Visa Classic

Πιστωτικές κάρτες Mastercard Classic και Visa Classic

Επιστροφή σε ευρώ 

σε 8.500+ επιχειρήσεις

Ασφάλεια

στις συναλλαγές σας

Νέα Mastercard ClassicΝέα Visa Classic

Οι νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard Classic και Visa Classic ανήκουν στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Διαθέτουν τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών. Σας διευκολύνουν στις συναλλαγές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την έκδοση κάθε νέας πιστωτικής κάρτας Mastercard Classic φυτεύετε 5 δέντρα στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την we4all και την παγκόσμια πρωτοβουλία Priceless Planet Coalition της Mastercard®. Κάντε την αίτησή σας από 20.01.2022 έως 15.03.2022, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και κερδίστε διπλάσια ευρώ €πιστροφή στις συναλλαγές με τη νέα κάρτα σας έως και 22.04.2022. Δείτε πώς η νέα πιστωτική κάρτα σας Mastercard γίνεται ο σπόρος για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις της ενέργειας.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε Mastercard Classic ή Visa Classic.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα

Εάν είστε πελάτης της Eurobank και έχετε κωδικούς e-Banking, συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online την πιστωτική κάρτα σας Mastercard Classic ή Visa Classic.

Η αίτησή σας ολοκληρώνεται σε 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online μέσα από το e-Banking σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Εάν δεν είστε πελάτης της Eurobank, συμπληρώστε αυτήν την online αίτηση για την κάρτα Mastercard Classic ή Visa Classic που θέλετε:

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στο 2119904400 ή ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε πιστωτική κάρτα.

Δείτε πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.