Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η αγορά σπιτιού είναι μια σημαντική απόφαση για να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή στο σπίτι που ονειρεύεστε. Το δικό σας σπίτι!

Στην Eurobank στηρίζουμε και επιβραβεύουμε αυτό το σημαντικό νέο βήμα στη ζωή σας. Με την εκταμίευση στεγαστικού δανείου από 03.04.2023 έως και 31.12.2023, σάς προσφέρουμε αποκλειστικά προνόμια που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς για να καλύψετε ανάγκες του νέου σπιτιού σας. Αποκτήστε σήμερα το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο Eurobank ή μέσα από το πρόγραμμα «Σπίτι Μου» για νέους ή ανακαινίστε το με στεγαστικό ή επισκευαστικό δάνειο Eurobank.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι της προσφοράς.

Αποκτάτε οικιακές συσκευές με έκπτωση στο Πλαίσιο

Το νέο σπίτι σας χρειάζεται και νέες συσκευές. Κερδίζετε 15% έκπτωση για να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα Πλαίσιο, online και τηλεφωνικά στο 2102895000.

Αποκτάτε αποκλειστικά:

  • Οικιακές συσκευές, π.χ. ψυγεία, κουζίνες, εστίες, φούρνοι, απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια κ.ά.
  • Τηλεοράσεις

Λαμβάνετε το εκπτωτικό κουπόνι σας με μήνυμα στο Viber ή SMS στο κινητό σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 1 φορά για τις αγορές σας. Το κουπόνι σας ισχύει για 6 μήνες, χωρίς περιορισμό στον ποσό των αγορών. Δεν ισχύει κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει έως τις 20 του μήνα, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο Πλαίσιο με το εκπτωτικό κουπόνι σας από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα. Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει μετά τις 20 του μήνα, κάνετε τις αγορές σας από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα.

Εξοπλίζετε το νέο σπίτι σας στην IKEA

Κερδίζετε 10% €πιστροφή για 6 μήνες σε κάθε αγορά που κάνετε από τα καταστήματα IKEA και online από το IKEA e-shop, χωρίς περιορισμό στο ποσό και το πλήθος των αγορών σας. Περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων IKEA.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνετε τις αγορές σας με χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα ευρώ €πιστροφή πιστώνονται αυτόματα στην κάρτα σας τη στιγμή της αγοράς.

Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει έως τις 20 του μήνα, κερδίζετε 10% €πιστροφή στις αγορές σας στην IKEA από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα και για 6 μήνες. Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει μετά τις 20 του μήνα, η προσφορά ισχύει από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα και για 6 μήνες.

Νέα πιστωτική κάρτα με 100 ευρώ €πιστροφή

Εάν θέλετε να καλύπτετε έκτακτες ανάγκες για το νέο σπίτι σας ή τις δικές σας επιθυμίες, κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή στη νέα πιστωτική κάρτα σας που θα εκδοθεί έως και 31.01.2024.

Τα 100 ευρώ €πιστροφή πιστώνονται αυτόματα στην κάρτα σας 1 μήνα μετά την έκδοσή της. Αρκεί:

  • Το δάνειό σας να έχει εκταμιευτεί.
  • Η πιστωτική κάρτα σας να παραμείνει ενεργή.