Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η αγορά σπιτιού είναι μια σημαντική απόφαση για να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή στο σπίτι που ονειρεύεστε. Το δικό σας σπίτι!

Στην Eurobank στηρίζουμε και επιβραβεύουμε αυτό το σημαντικό νέο βήμα στη ζωή σας. Με την εκταμίευση στεγαστικού δανείου σάς προσφέρουμε αποκλειστικά προνόμια, που σχεδιάσαμε για πρώτη φορά ειδικά για εσάς. Αποκτήστε ή ανακαινίστε σήμερα το δικό σας σπίτι με στεγαστικό ή επισκευαστικό δάνειο Eurobank, που θα εκταμιευτεί από 03.10.2022 έως και 31.03.2023, και καλύψτε τις ανάγκες για το νέο σπίτι σας αλλά και τις δικές σας!

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι της προσφοράς.

Ασφαλίζετε το περιεχόμενο του σπιτιού σας

Αποκτάτε δωρεάν για 1 χρόνο ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού από την Eurolife FFH ΑΕΓΑ με την εκταμίευση στεγαστικού ή επισκευαστικού δανείου από 03.10.2022 έως και 31.03.2023.

Καλύπτεστε για ολική ή μερική καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στα ασφαλισμένα αντικείμενα του σπιτιού σας από:

  • Κλοπή περιεχομένου μετά από ληστεία ή διάρρηξη
  • Πυρκαγιά και κεραυνό
  • Έκρηξη
  • Φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, βάρος χιονιού, χαλάζι, παγετός
  • Διαρροή νερού από σωληνώσεις
  • Πρόσκρουση οχήματος ή τρένου, πτώση αεροσκάφους

Αποζημιώνεστε με βάση την αξία που έχει κάθε αντικείμενο ως καινούργιο. Το ποσό απαλλαγής είναι 150€ ανά ζημιά και το ανώτατο όριο κάλυψης 5.000€ για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπογράψετε την αίτηση ένταξης και ενημέρωσης για τα προσωπικά δεδομένα, με την οποία αποδέχεστε την ασφάλιση και συναινείτε στη διαβίβαση προσωπικών στοιχείων σας στην Eurolife FFH ΑΕΓΑ.

Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει έως τις 20 του μήνα, η ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού ισχύει από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα. Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει μετά τις 20 του μήνα, η ασφάλεια ισχύει από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι για την ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού.

Εξοπλίζετε το νέο σπίτι σας στην IKEA

Κερδίζετε 10% €πιστροφή για 6 μήνες σε κάθε αγορά που κάνετε από τα καταστήματα IKEA και online από το IKEA e-shop, χωρίς περιορισμό στο ποσό και το πλήθος των αγορών σας. Περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων IKEA.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνετε τις αγορές σας με χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα ευρώ €πιστροφή πιστώνονται αυτόματα στην κάρτα σας τη στιγμή της αγοράς.

Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει έως τις 20 του μήνα, κερδίζετε 10% €πιστροφή στις αγορές σας στην IKEA από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα και για 6 μήνες. Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει μετά τις 20 του μήνα, η προσφορά ισχύει από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα και για 6 μήνες.

Αποκτάτε οικιακές συσκευές με έκπτωση στο Πλαίσιο

Το νέο σπίτι σας χρειάζεται και νέες συσκευές. Κερδίζετε 15% έκπτωση για να κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα Πλαίσιο, online και τηλεφωνικά στο 2102895000.

Αποκτάτε αποκλειστικά:

  • Οικιακές συσκευές, π.χ. ψυγεία, κουζίνες, εστίες, φούρνοι, απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια κ.ά.
  • Τηλεοράσεις

Λαμβάνετε το εκπτωτικό κουπόνι σας με μήνυμα στο Viber ή SMS στο κινητό σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 1 φορά για τις αγορές σας. Το κουπόνι σας ισχύει για 6 μήνες, χωρίς περιορισμό στο ποσό των αγορών. Δεν ισχύει κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει έως τις 20 του μήνα, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο Πλαίσιο με το εκπτωτικό κουπόνι σας από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα. Εάν η εκταμίευση του δανείου σας γίνει μετά τις 20 του μήνα, κάνετε τις αγορές σας από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα.

Νέα πιστωτική κάρτα με 100 ευρώ €πιστροφή

Εάν θέλετε να καλύπτετε έκτακτες ανάγκες για το νέο σπίτι σας ή τις δικές σας επιθυμίες, κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε 100 ευρώ €πιστροφή στη νέα πιστωτική κάρτα σας που θα εκδοθεί έως και 30.04.2023.

Τα 100 ευρώ €πιστροφή πιστώνονται αυτόματα στην κάρτα σας 1 μήνα μετά την έκδοσή της. Αρκεί:

  • Το δάνειό σας να έχει εκταμιευτεί.
  • Η πιστωτική κάρτα σας να παραμείνει ενεργή.

Ταξιδεύετε με την AEGEAN και την Olympic Air

Μόλις αποκτήσατε νέο σπίτι. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας με δώρο 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για πτήσεις εσωτερικού με την AEGEAN και την Olympic Air.

Λαμβάνετε αυτόματα 2 κωδικούς €πιστροφή με email ή SMS. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς €πιστροφή για να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας και να ταξιδέψετε πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο email ή SMS που θα λάβετε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσετε αεροπορικά εισιτήρια με κωδικό €πιστροφή είναι να έχετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε εισιτήρια με κωδικό €πιστροφή για να ταξιδέψετε με την AEGEAN και την Olympic Air.