Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση

Επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση

Κάλυψη έως 100%

του κόστους επισκευής/ανακαίνισης

Για δανειολήπτες

στεγαστικού δανείου Eurobank

Για πελάτες

Personal ή Private Banking

Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο από την Eurobank ή είστε πελάτης Personal ή Private Banking, μπορείτε να αποκτήσετε επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση. Καλύπτετε έως 100% του κόστους για εργασίες επισκευής ή ανακαίνισης στο σπίτι σας. Είμαστε δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας για να το αποκτήσετε.

Για να ενημερωθείτε για το επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση, τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00: 2109555888

Κάντε αίτηση για επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση σε ένα κατάστημά μας ή με βιντεοκλήση με v-Banking, εφόσον έχετε κωδικούς e-Banking. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κι ένας Σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Θέλω επισκευαστικό δάνειο

Αποκτήστε επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση

Κάντε αίτηση για επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση σε ένα κατάστημά μας ή με v-Banking, εφόσον έχετε κωδικούς σύνδεσης. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας Σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Θέλω επισκευαστικό δάνειο

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00.

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το επισκευαστικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση.