Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
<p>&Lambda;&omicron;&gamma;&alpha;&rho;&iota;&alpha;&sigma;&mu;ό&sigmaf; &Alpha;&pi;&omicron;&tau;&alpha;&mu;&iota;&epsilon;ύ&omega; &Tau;ώ&rho;&alpha;</p>

Λογαριασμός Αποταμιεύω Τώρα

50€ / μήνα για 1 χρόνο

σε 100 νικητές κλήρωσης

Απόδοση

από το πρώτο ευρώ κατάθεσης

Ο λογαριασμός Αποταμιεύω Τώρα σάς ενθαρρύνει να αποταμιεύετε. Έχετε μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε. Επιπλέον, συμμετέχετε στην ετήσια κλήρωση που διοργανώνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ήμερα Αποταμίευσης. Οι 100 νικητές λαμβάνουν 50€ τον μήνα στον λογαριασμό τους για έναν χρόνο.

Ανοίξτε νέο λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα, αυξήστε τις αποταμιεύσεις σας από 1.000€ και πάνω έως και 31.10.2024, και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν δώρο διακοπές για 3 χρόνια, συνολικής αξίας 9.000€! Με κάθε αύξηση 1.000€ στις αποταμιεύσεις σας έως 31/10, κερδίζετε και από 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης.

Έως και 31.12.2024 δέχεστε απεριόριστα δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα στον λογαριασμό σας Αποταμιεύω Τώρα, από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και σε όλα τα νομίσματα.

Ανοίξτε λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα

Σε 3 απλά βήματα μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App. Αρκεί να είστε πελάτης Eurobank και να έχετε κωδικούς σύνδεσης.

Εάν δεν έχετε κωδικούς, αποκτήστε κωδικούς e-Banking online.

Εναλλακτικά, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας για να εξυπηρετηθείτε αμέσως. Ο λογαριασμός σας ανοίγει εκείνη τη στιγμή.

Δείτε τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό σε κατάστημα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.