Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Δουλεύετε πολλές ώρες και χάνετε χρόνο σε μετακινήσεις. Μαζί με τις χαρές έχετε τις υποχρεώσεις των παιδιών. Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και χρειάζεται οργάνωση. Θέλετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε αυτά που σας ευχαριστούν. Αποκτήστε οφέλη από τακτικές συναλλαγές και καθημερινές αγορές.

Επιλέξτε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που σας διευκολύνουν στις καθημερινές συναλλαγές σας και σας δίνουν επιπλέον οφέλη.

   
Η καθημερινότητά σας 1

Ευκολία στις καθημερινές συναλλαγές σας

Ξεκινήστε με έναν καθημερινό λογαριασμό που απλοποιεί τις συναλλαγές σας online και με κάρτα. Επιλέγετε τον λογαριασμό που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Αποκτάτε online κωδικούς e-Banking για να τον διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια από το κινητό και τον υπολογιστή σας. Κάνετε πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, αγορές και άλλες συναλλαγές ανά πάσα στιγμή.

Αποκτάτε χρεωστική κάρτα για να κάνετε αγορές και αναλήψεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο λογαριασμός σας χρεώνεται άμεσα. Η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η καθημερινότητά σας 1
Η καθημερινότητά σας 2

Πληρωμές γρήγορα και με χαμηλότερο κόστος

Μειώνετε τα κόστη σας και κερδίζετε χρόνο όταν κάνετε online πληρωμές λογαριασμών ή οφειλών σας. Μπορείτε να πληρώνετε σε 12 άτοκες δόσεις τις οφειλές σας στο Δημόσιο με την πιστωτική κάρτα σας.

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μεταφέρετε χρήματα στην Ελλάδα 24 ώρες το 24ωρο από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας.

Ορίζετε πάγιες εντολές για τους λογαριασμούς και τις τακτικές οφειλές σας, π.χ. ρεύμα, τηλέφωνο, ενοίκιο. Εξοφλούνται αυτόματα, εμπρόθεσμα και χτίζουν το αφορολόγητό σας. Από το κινητό σας παρακολουθείτε το σύνολο αυτών των δαπανών, χωρίς πολύπλοκους υπολογισμούς.

Η καθημερινότητά σας 2
Η καθημερινότητά σας 3

Επιβράβευση από τις αγορές σας

Έχετε επιστροφή σε ευρώ όταν αγοράζετε ή πληρώνετε με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας στις 8.500 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή: σουπερμάρκετ, καύσιμα, ένδυση κ.ά. Σε επόμενες αγορές σας εξαργυρώνετε τα ευρώ που κερδίζετε και πληρώνετε λιγότερο ή καθόλου.

Στο κινητό σας από το €πιστροφή app βλέπετε εύκολα πόσα ευρώ κερδίζετε και πού τα εξαργυρώνετε. Ενημερώνεστε αμέσως για τις νέες προσφορές.

Κερδίζετε ευρώ και από άλλες πιστωτικές κάρτες Eurobank, ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η κάρτα σας.

Η καθημερινότητά σας 3
Η καθημερινότητά σας 4

Η εξυπηρέτησή σας και στα καταστήματά μας

Πάνω από 300 καταστήματά μας είναι στη διάθεσή σας σε όλη την Ελλάδα. Έχετε προσωπική εξυπηρέτηση για τις ανάγκες σας σε ευχάριστο περιβάλλον. Ολοκληρώνετε τις συναλλαγές σας γρήγορα με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούμε. Σε ορισμένα καταστήματα μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν στο διαδίκτυο με ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi).

Κάνετε συναλλαγές με μετρητά χωρίς να περιμένετε στην ουρά των ταμείων, στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ) μέσα στα καταστήματά μας. Στα ΑΤΜ μας κάνετε αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών, ή ακόμη και ορισμένες πληρωμές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.

Η καθημερινότητά σας 4
Η καθημερινότητά σας 5

Επιπλέον ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Κάνετε ασφαλείς συναλλαγές από τον υπολογιστή σας, 24 ώρες το 24ωρο. Τα συστήματά μας προστατεύονται από ισχυρό Firewall τελευταίας τεχνολογίας. Για να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή, συμπληρώνετε Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) ως μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας. Ενημερώνεστε με SMS ή email για την εκτέλεση των συναλλαγών.

 

Η χρεωστική και πιστωτική κάρτα σας έχουν τεχνολογία Chip & PIN. Όταν κάνετε αγορές από μηχάνημα POS πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας και δεν χρειάζεται να υπογράψετε το απόκομμα της συναλλαγής.

Η καθημερινότητά σας 5