Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική, με έξοδα και υποχρεώσεις. Παράλληλα κάνετε σχέδια για εσάς και την οικογένειά σας, για σήμερα και το μέλλον: ένα ταξίδι, ένα σεμινάριο, προκαταβολή για αυτοκίνητο ή ακόμη ένα κομπόδεμα για τα χρόνια της σύνταξης. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, χρειάζεται προγραμματισμός.
Προστατεύστε την αξία των χρημάτων σας σήμερα με αποταμιευτικές επιλογές, συνταξιοδοτικά προγράμματα και επενδυτικά προϊόντα που ταιριάζουν στο προφίλ και τις προσδοκίες σας.
   
Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 1

Κάνετε την αρχή για εσάς και το παιδί σας

Δίνετε μεγαλύτερη αξία στα χρήματά σας που δεν χρειάζεστε για καθημερινές ανάγκες σας. Αποταμιεύετε συστηματικά σε λογαριασμό, ακόμη και με 20€ κάθε μήνα, και έχετε υψηλότερο επιτόκιο. Δεν δεσμεύετε τα χρήματά σας και ταυτόχρονα έχετε ένα ποσό για μια έκτακτη ανάγκη.

Με αποταμίευση εξασφαλίζετε και σημαντική βοήθεια για το παιδί σας όταν ενηλικιωθεί. Καταθέτετε χρήματα σε δικό του λογαριασμό, είτε σε πρόγραμμα με σταθερές δόσεις είτε με κατάθεση του ποσού που σας περισσεύει όποτε μπορείτε.

Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 1
Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 2

Φροντίζετε για τις οικονομίες σας

Με προθεσμιακές καταθέσεις εξασφαλίζετε καλύτερες αποδόσεις για τις οικονομίες σας. Με ποσό από 5.000€, έχετε επιλογές ως προς τη διάρκεια, τον χρόνο που παίρνετε τους τόκους και το νόμισμα. Ανάλογα με την προθεσμιακή κατάθεση, μπορείτε να προσθέσετε χρήματα ή να κάνετε ανάληψη χωρίς επιβάρυνση, εάν χρειαστείτε τα χρήματά σας νωρίτερα.

Έχετε μεγαλύτερο κέρδος με προθεσμιακή κατάθεση που συνδέεται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Εκτός από τόκους, κερδίζετε και ευρώ για τις αγορές σας. Τα εξαργυρώνετε με την κάρτα σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 2
Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 3

Προνοείτε από τώρα για το μέλλον σας

Για να εξασφαλίσετε ένα εγγυημένο κεφάλαιο όταν βγείτε στη σύνταξη και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας συνήθειες, επιλέγετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Επιλέγετε το ποσό που θέλετε να δίνετε, τη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων και τη συνολική διάρκεια.

Εάν έχετε ένα μεγάλο ποσό, σε όποια ηλικία κι αν είστε, μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να εξασφαλίσετε επιπλέον σύνταξη. Τα χρήματα από την πώληση ενός ακινήτου, οι αποταμιεύσεις ή το ίδιο το εφάπαξ σας μπορούν να μετατραπούν σε επιπλέον μηνιαίο εισόδημα για τα επόμενα χρόνια.

Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 3
Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 4

Για καταθέτες που επενδύουν

Εάν θέλετε υψηλότερες αποδόσεις και είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε επενδυτικό ρίσκο, έχετε την επιλογή των αμοιβαίων κεφαλαίων. Επιλέγετε τα αμοιβαία κεφάλαια που ταιριάζουν στο επενδυτικό προφίλ σας και τον οικονομικό προγραμματισμό σας. Δεν υπάρχουν εγγυημένες αποδόσεις.

Αξιολογείτε εάν θέλετε συντηρητικές ή υψηλότερου κινδύνου επενδύσεις. Επιλέγετε την κατηγορία προϊόντων, από μετοχές μέχρι ομόλογα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Με συνετές επενδυτικές κινήσεις μπορείτε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας.

Η αποταμίευση και οι επενδύσεις σας 4