Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών μας επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησης και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι να μας εμπιστεύεστε:

Ο αποκλειστικός σας Private Banker

Αποκλειστικός πλοηγός σας σε κάθε σας χρηματοοικονομική απόφαση είναι ο προσωπικός Private Banker σας. Ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σας, σχεδιάζει μαζί σας και υλοποιεί την επενδυτική στρατηγική σας μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Ενημερώνεται από την ομάδα αναλυτών του Global investment Advisory Division της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ και τους διεθνείς οίκους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Εντοπίζει, σας παρουσιάζει και υλοποιεί εκείνες τις λύσεις που εκπληρώνουν καλύτερα τους δικούς σας στόχους και τις προσδοκίες σας.

Δείτε πώς σας καθοδηγεί ο Private Banker σας.

Ένα σύμπαν ανοιχτών επιλογών

Οι υπηρεσίες του Private Banking της Eurobank ανταποκρίνονται στις ίδιες υψηλές προδιαγραφές που πληρούν μόνο οι διεθνείς τράπεζες private banking:

  • Η στρατηγική Open Architecture σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 3.000 ΟΣΕΚΑ και αμοιβαία κεφάλαια 15 διεθνών επενδυτικών οίκων. Σας χαρίζει την ελευθερία να επενδύετε με ευκολία στις διεθνείς αγορές με οδηγό την τεχνογνωσία και πείρα των στελεχών και συνεργατών μας, πάντα υπό τους όρους και περιορισμούς της σχετικής νομοθεσίας.
  • Σχεδιάζουμε υπηρεσίες, προϊόντα, επενδυτικές στρατηγικές και ιδανικά χαρτοφυλάκια προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.
  • Οι υπηρεσίες μας διαμορφώνονται ανάλογα με το πόσο θέλετε να συμμετέχετε στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας. Καλύπτουν ολοκληρωμένα και με διαφάνεια τις ανάγκες σας σήμερα και στο μέλλον.

Δείτε πώς καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

Διεθνές δίκτυο συνεργειών

Για να επιτυγχάνετε τους στόχους σας και να κερδίζετε χρόνο, αξιοποιούμε όλους τους πόρους και τις υποδομές που διαθέτει το δίκτυο Private Banking του Ομίλου Eurobank στην Ελλάδα και το εξωτερικό: τις εξειδικευμένες διευθύνσεις μας, τις θυγατρικές μας και τις υπηρεσίες Private Banking που προσφέρει ‎η Eurobank Private Bank Luxembourg στο Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, και η Eurobank Cyprus στην Κύπρο.

Ένα βήμα μπροστά στην επικαιρότητα

Μέσα από τις εκδόσεις της ομάδας του Global investment Advisory Division της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τις χρηματοοικονομικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το τοπίο οι εξειδικευμένοι αναλυτές μας αναγνωρίζουν επενδυτικές ευκαιρίες και εντοπίζουν τις λύσεις που επιτάσσουν οι συνθήκες και οι προσωπικές προσδοκίες σας. Χαράζουν την επενδυτική στρατηγική του Ομίλου Eurobank και προτείνουν χαρτοφυλάκια για κάθε επενδυτικό προφίλ.

Παράλληλα, στα Eurobank Private Circle Events έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε αποκλειστικές παρουσιάσεις κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών αναλυτών για τις μακροοικονομικές εξελίξεις και τις νέες διεθνείς τάσεις.

Ενημερωθείτε από τις εκδόσεις του Global investment Advisory Division.

Διεθνής πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας

Η Eurobank είναι η μόνη τράπεζα στην Ελλάδα και από τις λίγες στην Ευρώπη με πιστοποίηση για τη διαχείριση της ποιότητας των διεργασιών και υπηρεσιών Private Banking κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008. Η πιστοποίηση αποδίδεται από τον φορέα επιθεώρησης και πιστοποίησης TÜV Hellas, 100% θυγατρική της TÜV Nord Group.

17 χρόνια Καλύτερη Private Bank στην Ελλάδα

Διαχρονικά το Private Banking της Eurobank αναδεικνύεται κορυφαίο στην Ελλάδα από διεθνή περιοδικά κύρους. Την ηγετική θέση μας στην ελληνική αγορά επιβεβαιώνει η σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Δείτε τις διακρίσεις μας.

 

Οι πληροφορίες που σας δίνουμε για τις υπηρεσίες Private Banking είναι γενικές και μη δεσμευτικές.
Διαβάστε τη ρήτρα μη ευθύνης.