Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στις 31 Οκτωβρίου 2020 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης και μαζί τη διάκριση Πιο Καινοτόμος Αποταμιευτική Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2020 που έλαβε η Eurobank από το διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό World Finance.

Με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες αποδεικνύουμε ότι η αποταμίευση είναι διαχρονική αξία.

Γι’ αυτό, συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε και να επιβραβεύουμε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη αποταμιευτική προσπάθειά σας με τους λογαριασμούς Μεγαλώνω, Αποταμιεύω και Μεγάλο Ταμιευτήριο.

   
Αποταμιευτικός λογαριασμός για το παιδί σας

Αποταμιευτικός λογαριασμός για το παιδί σας

Ο λογαριασμός Μεγαλώνω μαθαίνει στο παιδί σας την αξία της αποταμίευσης. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προστατεύει τις αποταμιεύσεις του από την αρχή της ζωής του μέχρι την ενηλικίωσή του.

Επιπλέον, κάθε 6 μήνες το παιδί σας συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση. Αν κερδίσει, πολλαπλασιάζεται το υπόλοιπο του λογαριασμού του.

Συγγενείς και φίλοι σας μπορούν να ενισχύσουν τις αποταμιεύσεις του παιδιού με κατάθεση χρημάτων αντί για δώρο στη βάφτισή του, σε γιορτές ή επετείους.

Όταν το παιδί σας ενηλικιωθεί, μπορεί να αξιοποιήσει το κεφάλαιο που έχει αποταμιεύσεις για να καλύψει ανάγκες του και να πραγματοποιήσει όνειρά του.

Δείτε βήμα-βήμα πώς ανοίγετε λογαριασμό Μεγαλώνω για το παιδί σας:

Αποταμιευτικός λογαριασμός για το παιδί σας
Αποταμιευτικός λογαριασμός με καλή απόδοση και ευελιξία

Αποταμιευτικός λογαριασμός με καλή απόδοση και ευελιξία

Ο λογαριασμός Αποταμιεύω σήμερα σας δίνει επιτόκιο 0,10% από την πρώτη κατάθεσή σας. Οι τόκοι του αποδίδονται κάθε μήνα, ακόμη κι αν δεν έχει αυξηθεί το υπόλοιπό του.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε να αξιοποιήσετε μέρος των αποταμιεύσεών σας, χωρίς να αλλάξει το επιτόκιο του λογαριασμού. Έτσι, καλύπτετε έκτακτες ανάγκες σας για αγορές, αναλήψεις, πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων.

Επιπλέον, κάθε χρόνο συμμετέχετε αυτόματα στην ετήσια κλήρωση που διοργανώνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ήμερα Αποταμίευσης. Εάν είστε ένας από τους 100 νικητές, καταθέτουμε στον λογαριασμό σας 50€ τον μήνα για 1 χρόνο, με τη νόμιμη παρακράτηση φόρου στο ποσό των κερδών.

Δείτε βήμα-βήμα πώς ανοίγετε λογαριασμό:

Αποταμιευτικός λογαριασμός με καλή απόδοση και ευελιξία
Λογαριασμός με κίνητρο για να αποταμιεύετε

Λογαριασμός με κίνητρο για να αποταμιεύετε

Ο λογαριασμός Μεγάλο Ταμιευτήριο επιβραβεύει την αποταμιευτική προσπάθειά σας. Το επιτόκιό του πολλαπλασιάζεται, όταν το ποσό που αποταμιεύετε κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερο από το μέσο υπόλοιπο του λογαριασμού σας τον προηγούμενο χρόνο. 

Οι τόκοι σας υπολογίζονται από την πρώτη κατάθεση που κάνετε όταν ανοίγετε λογαριασμό Μεγάλο Ταμιευτήριο. Αποδίδονται κάθε 6 μήνες.

Όταν στον λογαριασμό σας Μεγάλο Ταμιευτήριο διατηρείτε χρήματα που θέλετε να σας αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη, μπορείτε να τα αξιοποιείτε σε προϊόντα με υψηλότερες αποδόσεις: π.χ. προθεσμιακές καταθέσεις ή τον λογαριασμό Live.

Δείτε ποια δικαιολογητικά θα χρειαστείτε για να ανοίξετε λογαριασμό:

Λογαριασμός με κίνητρο για να αποταμιεύετε