Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με το e-Banking και το Eurobank Mobile App έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας στην Eurobank. Διαχειρίζεστε τα προϊόντα σας, βλέπετε το αφορολόγητό σας και κάνετε συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας. Αποκτήστε online κωδικούς σύνδεσης για να κάνετε τις καθημερινές συναλλαγές σας πιο γρήγορα, με ασφάλεια και χαμηλότερο κόστος.
ΘΕΛΩ κωδικούς σύνδεσης

 

Επιλέξτε το e-Banking και το Eurobank Mobile App και βγείτε κερδισμένοι:

Κερδίστε χρόνο από τις online συναλλαγές

Κάνετε πάνω από 1.200 συναλλαγές χωρίς να έρχεστε σε κατάστημά μας και να περιμένετε στην ουρά: πληρωμές λογαριασμών, μεταφορές χρημάτων, επενδύσεις κ.ά. Συνδέεστε στο e-Banking και το Eurobank Mobile App όποτε θέλετε, ακόμη και Σαββατοκύριακα ή αργίες.

Εάν πληρώσετε σε κατάστημα

Εάν πληρώσετε online

Περιορίστε τα έξοδά σας με τις online πληρωμές

Έχετε χαμηλότερο κόστος στις περισσότερες online πληρωμές με e-Banking και Eurobank Mobile App σε σχέση με άλλα κανάλια της Eurobank.

Ενδεικτικά, για οφειλές στο Δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας κ.ά.), λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Εάν πληρώσετε σε κατάστημα

1,20€

ανά πληρωμή 

 

Εάν πληρώσετε online

0€ έως 0,50€

ανά πληρωμή 

Συνδεθείτε στο e-Banking ή/και το Eurobank Mobile App

Αποκτήστε online κωδικούς e-Banking

Χρειάζεστε τα στοιχεία ενεργής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού σας. Οι κωδικοί σας εκδίδονται online εκείνη τη στιγμή. Συνδέεστε αμέσως.

Δείτε πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης.

Κατεβάστε το Eurobank Mobile App

Το κατεβάζετε δωρεάν στο κινητό σας και συνδέεστε με τους κωδικούς e-Banking σας:

Αποκτήστε το στο Google Play  App Store Icon

ΘΕΛΩ κωδικούς σύνδεσης

Ανακαλύψτε το e-Banking και το Eurobank Mobile App της Eurobank.

Οι online συναλλαγές σας γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον με προηγμένο Firewall και πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS. Ακολουθήστε κι εσείς βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια για τη σύνδεση ή τις συναλλαγές σας, τηλεφωνήστε στο EuroPhone Banking στο 2109555000, 24 ώρες το 24ωρο. Ένας εκπρόσωπός μας σας εξυπηρετεί αμέσως.