Τα Workshop του Digital Academy for Business | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Διεθνή brand, πρωτοπόρες digital εταιρείες και στρατηγικοί εταίροι μοιράζονται μαζί σας τις καλύτερες πρακτικές τους σε workshop σε όλη την Ελλάδα. Δείτε ποια workshop οργανώνουμε για το Digital Academy for Business τώρα και πώς μπορείτε να πάρετε μέρος.

Η συμμετοχή στα workshop του Digital Academy for Business είναι αποκλειστικά για τους πελάτες της Eurobank και προσφέρεται δωρεάν. Μαζί σας παρευρίσκεται ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας.

Για να πάρετε μέρος, δηλώνετε συμμετοχή ή ενημερώνετε τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας. Εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια, επικοινωνούμε μαζί σας με πιο αναλυτικές πληροφορίες.

   

Προώθηση επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

22.01.2020 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar μοιράζονται τις καλύτερες πρακτικές, τις τελευταίες τάσεις και παραδείγματα προώθησης επιχειρήσεων με ψηφιακά μέσα. Παρουσιάζουν τα κανάλια και τα εργαλεία που αξιοποιούν οι επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή.

Το workshop θα γίνει την Τετάρτη 22.01.2020, 14:00-18:00.

Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι

Δημιουργία ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων

Δημιουργία ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων

26.02.2020 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar παρουσιάζουν παραδείγματα ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων και αναδεικνύουν τη σημασία της στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Μοιράζονται πρακτικές και εργαλεία SEO για τη βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων μιας επιχείρησης στο οικοσύστημα της νέας ψηφιακής οικονομίας.

Το workshop θα γίνει την Τετάρτη 26.02.2020, 14:00-18:00.

Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι

Δημιουργία ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων