Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Διεθνή brand, πρωτοπόρες digital εταιρείες και στρατηγικοί εταίροι μοιράζονται μαζί σας τις καλύτερες πρακτικές τους σε workshop σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή στα workshop του Digital Academy for Business είναι αποκλειστικά για τους πελάτες της Eurobank και προσφέρεται δωρεάν.

Σας ενημερώνουμε ότι για το επόμενο διάστημα τα workshop του Digital Academy θα γίνονται online, με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19). Διαβάστε τα μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια όλων μας.

Για να πάρετε μέρος, δηλώνετε συμμετοχή ή ενημερώνετε τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας. Εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια, επικοινωνούμε μαζί σας με πιο αναλυτικές πληροφορίες.

   

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Βασικές αρχές, βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία

27.01.2021 και 24.02.2021 | Online

Η Convert Group μοιράζεται την τεχνογνωσία της για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο τρίτο online workshop του Digital Academy. Παρουσιάζει βασικές αρχές και στρατηγικές που χρειάζεται να γνωρίζει μια επιχείρηση για να κερδίσει τον πανκαναλικό καταναλωτή:

  • Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα και την Ευρώπη: η σημασία του για τις επιχειρήσεις
  • Μορφές ηλεκτρονικού εμπορίου και οι κύριες διαφορές τους
  • Επιχειρηματικό σχέδιο και αρχές ανάπτυξης πλατφόρμας για ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Χτίζοντας μια επιτυχημένη παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Εισαγωγή στα ψηφιακά μέσα διαφήμισης
  • Διαφήμιση στο Google: SEM και SEO
  • email marketing και social commerce

Το online workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 27.01.2021 και 24.02.2021.

Πώς να συντονίσετε την ομάδα σας από απόσταση

26.05.2020 | Online

Το τεχνολογικό hub Found.ation μοιράζεται την τεχνογνωσία του για την εργασία από απόσταση και στο δεύτερο online workshop του Digital Academy. Δίνει έμφαση στις ανάγκες των επιχειρήσεων λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.

Εστιάζει σε ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν οι προϊστάμενοι (manager) για τον συντονισμό της ομάδας τους. Παρουσιάζει σύγχρονες μεθόδους για την πραγματοποίηση συναντήσεων ψηφιακά, την οργάνωση της ομάδας, την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος αλλά και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Το online workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 26.5.2020.

 

Βέλτιστες πρακτικές εργασίας από απόσταση

28.04.2020 | Αθήνα

Το τεχνολογικό hub Found.ation μοιράζεται την τεχνογνωσία του για την εργασία από απόσταση στο πρώτο online workshop του Digital Academy. Εστιάζει στις ανάγκες των επιχειρήσεων λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.

Παρουσιάζει βέλτιστες πρακτικές, ψηφιακά εργαλεία και κανόνες συμπεριφοράς που μπορούν να διασφαλίσουν την παραγωγικότητα των ομάδων που εργάζονται απομακρυσμένα.

Το online workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 28.04.2020.

Προώθηση επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

22.01.2020 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar μοιράζονται τις καλύτερες πρακτικές, τις τελευταίες τάσεις και παραδείγματα προώθησης επιχειρήσεων με ψηφιακά μέσα. Παρουσιάζουν τα κανάλια και τα εργαλεία που αξιοποιούν οι επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή.

Το workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 22.01.2019.

Εργαλεία για την ψηφιακή παρουσία επιχειρήσεων

Εργαλεία για την ψηφιακή παρουσία επιχειρήσεων

19.12.2019 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar εξηγούν πώς τα αναλυτικά δεδομένα βοηθούν μια επιχείρηση να προσδιορίσει καλύτερα το κοινό της, να προσαρμόσει την ψηφιακή παρουσία της και να στοχεύσει τις προωθητικές ενέργειές της. Παρουσιάζουν χρήσιμα εργαλεία και καλές πρακτικές SEO και digital marketing.

Το workshop ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 19.12.2019.

Εργαλεία για την ψηφιακή παρουσία επιχειρήσεων