Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αναζητάτε διαρκώς ιδέες και ευκαιρίες για να βελτιώνετε την αποδοτικότητα και τα οικονομικά της επιχείρησής σας ή ακόμη να αναπτύσσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρειάζεστε συμβουλές και καθοδήγηση που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες και δυνατότητες της. Θέλετε ενημέρωση για τις εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Χρειάζεστε εργαλεία και υποδομές για να εξελίσσετε την επιχείρησή σας.
Απευθυνθείτε στον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας για κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. Έχετε προσωπική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από ειδικούς της αγοράς.
   
Ο προσωπικός συνεργάτης της επιχείρησής σας

Ο προσωπικός συνεργάτης της επιχείρησής σας

Στο κατάστημά μας που διατηρείτε τον επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησής σας έχετε τον προσωπικό σας Επαγγελματικό Σύμβουλο. Είναι ο συνεργάτης σας για ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Μελετά τη λειτουργία και τα σχέδιά της. Εντοπίζει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της. Αξιολογεί τις ανάγκες και τη δομή της. Σας εξυπηρετεί και με βιντεοκλήση από τον χώρο σας.

Σας προτείνει εργαλεία για τις εισαγωγές και εξαγωγές σας, τις πληρωμές και εισπράξεις σας, την εξασφάλιση ρευστότητας, την ασφαλιστική κάλυψη κινδύνων κ.ά. Σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην αγορά και τις τάσεις στον κλάδο όπου δραστηριοποιήστε. Σας βοηθάει να ενισχύετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Ο προσωπικός συνεργάτης της επιχείρησής σας
Οι πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας

Οι πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας

Με το Business Check up, ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας βοηθάει να βελτιώνετε την απόδοση και τα οικονομικά της επιχείρησής σας.

Υπολογίζει τα κεφάλαια που χρειάζεστε για την ομαλή ροή των καθημερινών συναλλαγών σας και για να υλοποιήσετε το business plan σας. Προσαρμόζει τη χρηματοδότηση στις δυνατότητές σας. Αναζητά προγράμματα συγχρηματοδότησης για να έχετε καλύτερους όρους χρηματοδότησης.

Συγκρίνει τη χρηματοοικονομική απόδοση και λειτουργική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας με αντίστοιχες επιχειρήσεις για να γνωρίζετε πού βρίσκεστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας
Πλήρης υποστήριξη για αναπτυξιακά προγράμματα

Πλήρης υποστήριξη για αναπτυξιακά προγράμματα

Έχετε συμβουλευτική υποστήριξη για τα επενδυτικά σχέδιά σας, από την αρχική ενημέρωση και την υποβολή της αίτησης μέχρι τη χρηματοδότηση.

Σας ενημερώνουμε έγκαιρα και αναλυτικά για τα προγράμματα και τη δυνατότητα συμμετοχής της επιχείρησής σας σε αναπτυξιακά προγράμματα. Συμμετέχετε σε ενημερωτικές ημερίδες μας σε όλη την Ελλάδα. Έχετε πρόσβαση σε ειδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης.

Εξασφαλίζετε καλύτερους όρους χρηματοδότησης και, εφόσον χρειαστεί, εξετάζουμε τη χορήγηση πρόσθετων κεφαλαίων από εμάς.

Πλήρης υποστήριξη για αναπτυξιακά προγράμματα