Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από την οικονομική επικαιρότητα με την πιστοποιημένη γνώση και την εξειδικευμένη πείρα μας. Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία των οικονομικών αναλυτών της Eurobank και τις συμβουλές που σας παρέχουν στον χώρο των επενδύσεων. Γνωρίστε τι πρέπει να προσέχετε όταν διαχειρίζεστε τις επενδύσεις σας για να κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.
   
Με τη γνώση των ειδικών 1

Οικονομικές αναλύσεις

Ενημερωθείτε από τις οικονομικές αναλύσεις της Eurobank. Τις συντάσσουν οι εξειδικευμένοι αναλυτές του μακροοικονομικού think tank της Eurobank. Μελετούν σε βάθος και αναλύουν δομικά τα μακροοικονομικά φαινόμενα στην Ελλάδα, σε γεωγραφικές περιφέρειες με ειδικό ενδιαφέρον και σε διεθνές επίπεδο.
Με τη γνώση των ειδικών 1
Με τη γνώση των ειδικών 2

Τα πιο βασικά βήματα όταν επενδύετε

Δείτε βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσετε το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο Personal Banker σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα σας. Σας βοηθά να καθορίσετε τους στόχους σας, να αποφασίσετε για τη διασπορά των επενδύσεών σας και να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιό σας.
Με τη γνώση των ειδικών 2
Με τη γνώση των ειδικών 3

Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη των επενδυτών

Αξιοποιήστε τις πιστοποιημένες γνώσεις και τη μακρόχρονη πείρα του Personal Banker σας. Δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη των επενδυτών και πώς να τα αποφύγετε.
Με τη γνώση των ειδικών 3
Δείτε επίσης