Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ο Personal Banker είναι ο προσωπικός σας σύμμαχος στη διαχείριση της περιουσίας σας. Κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και σας ενημερώνει για τις επιλογές που ταιριάζουν στο επενδυτικό προφίλ σας. Σας καθοδηγεί με εξειδικευμένη γνώση και ενημέρωση για να υλοποιείτε τους στόχους σας. Σχεδιάστε μαζί του τα επόμενα επενδυτικά σας βήματα.

Ο προσωπικός σύμμαχός σας

Ο Personal Banker ακούει προσεκτικά τις ανάγκες, τους στόχους και το επίπεδο ρίσκου που είστε πρόθυμοι να αναλάβετε. Σας βοηθά να διαχειρίζεστε την περιουσία σας και να υλοποιείτε τα σχέδιά σας.

 • Προγραμματίζει τακτικές συναντήσεις στους ειδικoύς χώρους εξυπηρέτησης Personal Banking της Eurobank.
 • Σας παρουσιάζει επιλογές που ταιριάζουν στο επενδυτικό προφίλ σας, σύμφωνα με τους στόχους και τις ειδικότερες ανάγκες σας.
 • Σας βοηθά να υλοποιήσετε τις επενδυτικές αποφάσεις σας, σύμφωνα με τις οδηγίες σας και πάντα υπό τους όρους και περιορισμούς της σχετικής νομοθεσίας.
 • Σας ενημερώνει για τα πιο βασικά βήματα όταν επενδύετε.

Επιλογές για κάθε σας ανάγκη

Με την καθημερινή υποστήριξη των εξειδικευμένων τμημάτων της Eurobank, ο Personal Banker σας βοηθά να:

 • Απλοποιείτε την καθημερινότητά σας.
 • Διαχειρίζεστε καλύτερα την περιουσία σας.
 • Καλύπτετε τις οικογενειακές ανάγκες σας.
 • Πετυχαίνετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

Εκτός από επενδυτικές επιλογές, σας ενημερώνει για κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα με προνομιακούς όρους, π.χ. στεγαστικά δάνεια, συνταξιοδοτικά προγράμματα, προθεσμιακές καταθέσεις.

Τακτική ενημέρωση

Ο Personal Banker παρακολουθεί την αγορά και τις εξελίξεις. Στις τακτικές συναντήσεις που οργανώνει, σας ενημερώνει για την πορεία του χαρτοφυλακίου σας και το τρέχον χρηματοοικονομικό περιβάλλον. Σας δίνει το πιο πρόσφατό σας Global Statement.

Εάν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν το χαρτοφυλάκιό σας, επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email.

Μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

Ο Personal Banker είναι πιστοποιημένος από την Τράπεζα της Ελλάδος για τις επενδυτικές υπηρεσίες που σας προσφέρει. Συμμετέχει συστηματικά σε εκπαιδεύσεις της Eurobank και άλλων οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σας βοηθά να διακρίνετε τα πιο συνηθισμένα λάθη των επενδυτών. Μεταξύ σας χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης που διαρκεί στον χρόνο.

Για να κλείσετε ραντεβού με τον Personal Banker σας, τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Personal Banking: 2109555111.

Επικοινωνήστε με τον Personal Banker σας

Για να κλείσετε ραντεβού με τον Personal Banker σας:

 • Ζητήστε μας να σας καλέσουμε. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κλείσετε ραντεβού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
 • Κάντε εγγραφή στην υπηρεσία v-Banking. Έχετε προσωπική επικοινωνία με τον Personal Banker σας με βιντεοκλήση από τον χώρο σας.
 • Τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Personal Banking: 2109555111.

Κλείνω ραντεβού