Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online

Πώς αποκτάτε πιστωτική κάρτα online

Δώρο εισιτήριο AEGEAN 

για online αιτήσεις από 03/05 έως 15/06

Ηλεκτρονική υπογραφή

χωρίς να πάτε σε κατάστημα

Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking σας κάνετε γρήγορα την αίτησή σας για την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει. Ανεβάζετε εύκολα το εκκαθαριστικό σας ή ακόμη ένα δικαιολογητικό, και υπογράφετε τη σύμβαση ηλεκτρονικά με ασφαλή διαδικασία. Λαμβάνετε την πιστωτική κάρτα σας ταχυδρομικά, χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

Κάντε αίτηση για πιστωτική κάρτα Eurobank μέσα από το e-Banking από 03.05.2022 έως και 15.06.2022, πραγματοποιήστε αγορές συνολικής αξίας 50€ και πάνω με τη νέα κάρτα σας έως 15.07.2022 και κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για πτήσεις στην Ελλάδα με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για τις πιστωτικές κάρτες Visa Classic ή Gold, Mastercard Classic ή Gold, Personal Banking Visa και COSMOTE World Mastercard, που θα εκδοθούν έως και 30.06.2022. Τα εισιτήρια είναι για απευθείας πτήσεις οικονομικής θέσης. Δείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Αποκτήστε online την πιστωτική που σας ταιριάζει

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την online αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας:

  • 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00

Αποκτώ πιστωτική κάρτα online