Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Στο ταξίδι μας προς την προσβασιμότητα συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες και εκπαιδεύουμε συνεχώς τους ανθρώπους μας. Χρειαζόμαστε όμως και τη δική σας συμβολή.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στις έρευνες της Eurobank και να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα για όλες και όλους.

   
Λάβετε μέρος στις έρευνές μας

Λάβετε μέρος στις έρευνές μας

Βελτιώνουμε συνεχώς την προσβασιμότητα του Eurobank Mobile App, του e-Banking και των υπόλοιπων ψηφιακών καναλιών μας. Γι’ αυτό, οργανώνουμε μελέτες και δοκιμές με εκπροσώπηση ατόμων με οπτική, ακουστική, κινητική ή γνωστική αναπηρία.

Εάν είστε άτομο με αναπηρία και θέλετε να λάβετε μέρος στις έρευνές μας, εγγραφείτε στην ομάδα UX Accessibility for All της Eurobank.

Επιλέξτε εάν θέλετε να συμμετάσχετε online ή από κοντά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη για εμάς.

Λάβετε μέρος στις έρευνές μας
Μοιραστείτε μαζί μας θέματα προσβασιμότητας

Μοιραστείτε μαζί μας θέματα προσβασιμότητας

Έχετε να μας προτείνετε ιδέες για να εξυπηρετούμε καλύτερα τα άτομα με αναπηρία; Συναντήσατε κάποια δυσκολία ή κάτι που δεν λειτουργεί όπως θα περιμένατε; Θέλουμε να το μάθουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για θέματα προσβασιμότητας.

Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία σας. Μας δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για εσάς.

Μοιραστείτε μαζί μας θέματα προσβασιμότητας