Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αποκτήστε το σκάφος αναψυχής που ονειρεύεστε χωρίς να ρευστοποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Marine Financing του Private Banking της Eurobank, έχετε άμεση ρευστότητα στη χρηματοδότηση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Άμεση ρευστότητα

Με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Marine Financing για τη χρηματοδότηση σκαφών, δεν θα χρειαστεί να ρευστοποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο για να αποκτήσετε το σκάφος που ονειρεύεστε. Σας εξασφαλίζουμε ρευστότητα με όρους που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες: ύψος δανείου, νόμισμα, επιτόκιο κ.λπ.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Τη χρηματοδότηση σκαφών αναψυχής χειρίζεται αποκλειστικά η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας του Private Banking. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας συνεργάζονται με όλες τις σχετικές υπηρεσίες του Ομίλου Eurobank. Με την πείρα και την τεχνογνωσία τους σας βοηθούν να υλοποιήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό χρηματοδότησης για να γίνει δικό σας το σκάφος αναψυχής που ονειρεύεστε.

Αποκτήστε το σκάφος που ονειρεύεστε

Συζητήστε τη χρηματοδότηση για την αγορά του σκάφους που θέλετε με την εξειδικευμένη Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας του Private Banking:

  • 2103668379

Εναλλακτικά, κλείστε ραντεβού με τον Private Banker σας:

  • 2109555141

Κλείνω ραντεβού

Οι πληροφορίες που σας δίνουμε για τις υπηρεσίες Private Banking είναι γενικές και μη δεσμευτικές.
Διαβάστε τη ρήτρα μη ευθύνης.