Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Κοντά μας αποκτάτε πολύτιμη πείρα σε έναν δραστήριο οργανισμό που στηρίζει την ελληνική οικονομία και έχει ενεργό ρόλο στη διεθνή αγορά. Αναλαμβάνετε θέσεις με ουσιαστικό περιεχόμενο και αρμοδιότητες σε μια δομή που ευνοεί τις σύγχρονες μεθόδους συνεργασίας και την αλληλεπίδραση.  Έχετε συνεχή υποστήριξη και την ευκαιρία να είστε ο οδηγός στην πορεία της σταδιοδρομίας σας.

Πρωταγωνιστική θέση στην αγορά

Έχετε όλες τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σας προσφέρει μία από τις 4 μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας. Η δραστηριότητά μας καλύπτει όλο το φάσμα των χρηματοπιστωτικών εργασιών.

Στηρίζουμε ιδιώτες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επενδυτές, μεγάλους οργανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους της Ελλάδας σε όλους τους κλάδους. Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών μας αλλά και του περιβάλλοντος εργασίας μας.

Σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας εφαρμόζουμε έναν κώδικα ισχυρής επαγγελματικής δεοντολογίας: υψηλός επαγγελματισμός, αυστηρή εταιρική διακυβέρνηση και προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης

Προσφέρουμε τα μέσα, την εξειδικευμένη καθοδήγηση και τις ευκαιρίες για να εξελιχτείτε σε κάθε φάση της επαγγελματικής ζωής σας:

  • Σας βοηθάμε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε το προσωπικό σας πλάνο με σύγχρονη μεθοδολογία επαγγελματικής ανάπτυξης, coaching και mentoring.
  • Δημιουργούμε θέσεις εργασίας με ουσιαστικό αντικείμενο και μαθησιακή αξία. Δημοσιεύουμε τις νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.
  • Ενθαρρύνουμε τη μετακίνησή σας μέσα στον οργανισμό. Ανοίγουμε τον δρόμο για να μπορείτε να εξελίσσεστε τόσο από τμήμα σε τμήμα, όσο και από το ένα επίπεδο της ιεραρχίας στο υψηλότερο.

Στο χέρι σας είναι να θέσετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να τους πετύχετε.

Δομές συνεργασίας, δημιουργικότητας και καινοτομίας

Υιοθετούμε ευέλικτα μοντέλα συνεργασίας για να πετυχαίνουμε γρηγορότερα αποτελέσματα και υψηλότερη παραγωγικότητα. Σχηματίζουμε Agile ομάδες που εφαρμόζουν μεθοδολογίες τύπου Working Scrum και Design Thinking.

Σε αυτήν τη συμμετοχική εργασία οφείλουμε την έγκαιρη παρουσία μας στην αγορά με καινοτομίες. Προτείνουμε προϊόντα, υπηρεσίες και εφαρμογές υψηλής δημιουργικότητας που καλύπτουν αποτελεσματικά πραγματικές ανάγκες.

Παράλληλα, στηρίζουμε την καινοτομία στην Ελλάδα με έμφαση στον επιχειρηματικό κλάδο. Ανακαλύπτουμε και ενθαρρύνουμε ταλέντα μέσα από πρωτοβουλίες, όπως τα egg – enter•grow•go, Beyond Hackathon, Η Ελλάδα Καινοτομεί!, Ennovation, Viva Nest, Data Science Masters ΟΠΕ κ.ά.

Συνεχής μάθηση

Κάθε χρόνο 80% των εργαζομένων μας εκπαιδεύονται σε νέες διαδικασίες και τεχνολογίες. Τους ενθαρρύνουμε να βελτιώνονται συνεχώς, να αποκτούν νέες γνώσεις και να ενισχύουν τις δεξιότητές τους. Θέλουμε κάθε εργαζόμενος να νιώθει κύριος των αναπτυξιακών στόχων του.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, επιδιώκουμε συνεργασίες με οργανισμούς κύρους. Υιοθετούμε διεθνείς εκπαιδευτικές μεθοδολογίες και σύγχρονα συστήματα εκπαίδευσης: webinars, nano-learning κ.ά. Οργανώνουμε εκπαιδευτικά προγράμματα με νέο εκπαιδευτικό υλικό και εργαλεία που αναβαθμίζουν τη διαδικασία εκπαίδευσης σε μαθησιακή εμπειρία.

Εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένα στελέχη

Κοντά μας έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες με αξιόλογη πείρα σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και τη διεθνή αγορά.

Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία ανάμεσα σε διαφορετικές βαθμίδες ιεραρχίας για να γνωρίσετε νέες ιδέες και να εμπνευστείτε. Μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση διαχέεται η γνώση και μεταδίδεται η εμπειρία. Όλοι μας γινόμαστε μέλη μιας επιτυχημένης ομάδας.

Ανταγωνιστικές αμοιβές και παροχές

Οι αμοιβές και παροχές μας σταθμίζονται ανταγωνιστικά σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά. Σας αμείβουμε αξιοκρατικά, ανάλογα με το επίπεδο εξειδίκευσης και την ευθύνη των αρμοδιοτήτων σας. Σχεδιάζουμε προσεκτικά τα πακέτα παροχών και προνομίων που σας προσφέρουμε για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας:

Για την υγεία σας

Φροντίζουμε για την υγεία και την ψυχική ευεξία σας εντός και εκτός της δουλειάς σας. Σας παρέχουμε ιατροφαρμακευτική κάλυψη και γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Στον χώρο εργασίας, εάν χρειαστεί, έχετε εύκολη πρόσβαση σε γιατρούς.

Για την οικογένειά σας

Εξασφαλίζουμε ιατροφαρμακευτική κάλυψη και check-up για την οικογένειά σας. Δίνουμε ευέλικτες άδειες μητρότητας και πρόσθετα οικονομικά βοηθήματα για τους γονείς μικρών παιδιών.

Για τα σχέδιά σας

Υποστηρίζουμε τις μικρές και μεγάλες επιλογές της ζωής σας. Επιδοτούμε επιλεγμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Σας παρέχουμε προνομιακή τιμολόγηση σε προϊόντα μας, π.χ. στεγαστικό δάνειο για να αγοράσετε το σπίτι σας.

Για τις μελλοντικές προσδοκίες σας

Προβλέπουμε για τις ανάγκες σας μακροπρόθεσμα. Σας προσφέρουμε δωρεάν συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για να διατηρήσετε το επίπεδο ζωής που θέλετε. Εντάσσουμε το παιδί σας σε αποταμιευτικό πρόγραμμα για να έχει πλεονέκτημα στο ξεκίνημά του όταν ενηλικιωθεί.

Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

Εργάζεστε σε χώρους με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή αισθητική και προηγμένη τεχνολογία. Υιοθετούμε πρακτικές που βελτιώνουν την εμπειρία σας στον χώρο εργασίας σας.

Τα κτίριά μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Σε όλα τηρούμε αυστηρά μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Κοινωνική άμιλλα

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά σας και θέλουμε να νιώθετε όμορφα που ανήκετε στο κοινωνικό σύνολο της Eurobank. Οργανώνουμε εκδηλώσεις και σας δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε εκείνες που σας ταιριάζουν:

  • Ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε – εκδηλώσεις πολιτισμού, αθλητικές εκδηλώσεις ή κατασκηνώσεις για τα παιδιά σας.
  • Εργαστήρια για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας.
  • Εκδηλώσεις βράβευσης των ακαδημαϊκών και αθλητικών επιδόσεων των εργαζομένων μας και των παιδιών τους.
  • Εθελοντικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.