Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε δράσεις για να προσφέρουμε ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενούς μας και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τις ανεξάρτητες εθελοντικές δράσεις μας.

Πρόγραμμα «Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές»

Υποστηρίζουμε το πρόγραμμα «Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως δωρητής και αποκλειστικός χορηγός. Κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, ενεργοποιούμε τους εργαζόμενούς μας να συγκεντρώσουν τρόφιμα.

Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει σχεδόν 7 τόνους τροφίμων. Έτσι βοηθάμε να πολλαπλασιαστούν τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα.

Δείτε πώς στηρίζουμε αυτή τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Διοργανώσαμε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε συνεργασία με την MKO Praksis. Για να στηρίξουμε τους αναξιοπαθούντες της χώρας μας, τον Μάιο του 2016 συγκεντρώσαμε:

  • 69 κιλά φαρμάκων
  • 198 κιλά ειδών πρώτης ανάγκης

Για να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενούς μας, διοργανώσαμε μια παράσταση για τα παιδιά τους.

Αγώνας δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Στηρίζουμε ενεργά τον θεσμό αλληλεγγύης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ. Κάθε χρόνο από το 2015 μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοί μας εκπροσωπούν την ομάδα του Ομίλου Eurobank στους αγώνες.

Μέχρι σήμερα μετράμε 560 συμμετοχές στους αγώνες δρόμου. Για τον ίδιο σκοπό, έχουμε προσφέρει τρόφιμα και δωροεπιταγές από σουπερμάρκετ σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Συγκέντρωση υλικών για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ενισχύσαμε 3 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας της οργάνωσης Παιδικά Χωριά SOS στην Αττική. Τον Σεπτέμβριο του 2016 οι εργαζόμενοί μας συνέλλεξαν και τακτοποίησαν:

  • 427 σχολικές τσάντες
  • 52 κούτες με υλικά

Με αυτά ευχηθήκαμε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS.

Αγώνας δρόμου Greece Race for the Cure

Και το 2016 στηρίξαμε ενεργά τον αγώνα Greece Race for the Cure κατά του καρκίνου του μαστού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Άλμα Ζωής στην Αθήνα.

Οι εργαζόμενοί μας και οι οικογένειές τους έδωσαν το «παρών» με την ομάδα της Eurobank και αύξησαν τον συνολικό αριθμό των συμμετοχών μας σε 1.040 δρομείς από το 2014.

Περίπατος Pink the City

Υποστηρίξαμε τον περίπατο Pink the City που διοργανώθηκε στην Πάτρα από τον σύλλογο Άλμα Ζωής Πάτρας το 2016. Την ομάδα της Eurobank εκπροσώπησαν 55 εργαζόμενοί μας και οι συνοδοί τους.

Αγώνας δρόμου Σύζαθλος

Κάθε χρόνο από το 2015 συμμετέχουμε στον αγώνα δρόμου Σύζαθλος που διοργανώνει ο σύλλογος Συζωή για παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Μέχρι σήμερα 170 εργαζόμενοί μας και οι συνοδοί τους έλαβαν μέρος στην ομάδα της Eurobank για να ενισχύσουν το έργο που προσφέρει η Συζωή.