Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το διεθνές περιοδικό Global Finance απονέμει στην Eurobank τη διάκριση Best Consumer Digital Bank (Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα), καθώς και βραβεία στις υποκατηγορίες Best Online Product Offerings (Καλύτερος Πάροχος Online Προϊόντων) και Most Innovative Digital Bank (Πιο Καινοτόμα Ψηφιακή Τράπεζα) στην Ελλάδα για το 2020.

Διαβάστε για τα βραβεία καλύτερων ψηφιακών τραπεζών στη Δυτική Ευρώπη στο Δελτίο Τύπου του Global Finance.
   
Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες

Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα για 3η χρονιά

Το 2020 η Eurobank διακρίνεται για 3η χρονιά ως Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα στην Ελλάδα από το περιοδικό Global Finance. Οι προηγούμενες διακρίσεις της ήταν το 2017 και το 2018.

Αναγνωρίζεται η συνεπής δράση μας στον ψηφιακό κόσμο: η επιτυχημένη στρατηγική μας για την προσέλκυση πελατών μέσα από τα ψηφιακά κανάλια και την ανάπτυξη του ψηφιακού πελατολογίου μας, αλλά και ο καινοτόμος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των ψηφιακών εφαρμογών μας.

Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες
Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες

Online ασφάλεια αυτοκινήτου σε 5 απλά βήματα

Σε συνεργασία με την Eurolife FFH ΑΕΓΑ, σας δίνουμε τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα να διαμορφώσετε online το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας με την υπηρεσία online ασφάλεια αυτοκινήτου.

Προσθέτετε μία-μία τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν και σχεδιάζετε την ασφάλειά σας για τη διάρκεια που θέλετε με τις εκπτώσεις που δικαιούστε.

Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες
Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες

Online προπληρωμένη κάρτα e-prepaid Visa

Δημιουργήσαμε μια άυλη κάρτα που μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς δικαιολογητικά αποκλειστικά μέσα από το e-Banking.

Φορτίζετε την προπληρωμένη κάρτα e-prepaid Visa online ή τηλεφωνικά με το ποσό που θέλετε, για να κάνετε αγορές και πληρωμές online, τηλεφωνικές παραγγελίες ή πληρωμές στο Live-Pay.

Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες
Eurobank Wallet: Το νέο μας ψηφιακό πορτοφόλι

Ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε απολύτως ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας, χωρίς χρήση κάρτας στη φυσική μορφή της, με το νέο μας ψηφιακό πορτοφόλι Eurobank Wallet.

Το ενεργοποιείτε μέσα από το Eurobank Mobile App και κάνετε αγορές ανέπαφα σε POS με το κινητό σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Eurobank Wallet: Το νέο μας ψηφιακό πορτοφόλι

Online εξυπηρέτηση με βιντεοκλήση

Με το v-Banking σάς παρέχουμε προσωπική επικοινωνία με τον Personal Banker σας με βιντεοκλήση. Σας εξυπηρετεί με ασφάλεια για τις καθημερινές ανάγκες σας και τα μελλοντικά σχέδιά σας. Με αυτήν την καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία εξοικονομείτε χρόνο και κάνετε τις τραπεζικές εργασίες σας εύκολα, σαν να ήσαστε στην τράπεζα.

Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες

Αποκτήστε πρόσβαση στις καινοτόμες υπηρεσίες μας

Για να έχετε πρόσβαση στα online προϊόντα και υπηρεσίες μας που απλοποιούν την καθημερινότητά σας, μπορείτε να αποκτήσετε online κωδικούς σύνδεσης για το e-Banking και το Eurobank Mobile App. Για να αποκτήσετε online κωδικούς, θα σας χρειαστούν:

  • Ο αριθμός και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank.
  • Ο αριθμός κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Μέσα από το e-Banking μπορείτε:

Βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες