Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η επιχείρησή σας αρχίζει να λειτουργεί με πιο ομαλούς ρυθμούς. Οι πωλήσεις και η πελατειακή βάση σας αυξάνονται. Η επιχείρηση χρειάζεται πρόσβαση σε ρευστότητα και χρηματοδότηση για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε πρώτες ύλες και προσωπικό. Χρειάζεστε πλέον καλύτερη οργάνωση στις καθημερινές συναλλαγές για να κερδίζετε χρόνο και εργαλεία για να διευκολύνετε τους πελάτες σας.
Με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας βελτιώνετε τις διαδικασίες σας και ενισχύετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
   
Οργανώστε τις εισπράξεις και πληρωμές σας

Οργανώστε τις εισπράξεις και πληρωμές σας

Για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, δώστε στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές. Επιλέξτε μηχάνημα POS για να πληρώνουν με κάρτα. Εγγραφείτε στην υπηρεσία IRIS e-commerce για να πληρώνουν online με ασφάλεια χωρίς κάρτα. Ενισχύστε τις online πωλήσεις σας με την υπηρεσία e-Commerce.

Κερδίστε χρόνο από τις συναλλαγές με τους προμηθευτές σας. Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες χρεώσεων και πιστώσεων του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Πληρώστε εύκολα, δωρεάν και με ασφάλεια τη μισθοδοσία σας με e-Banking. Εξασφαλίστε προνόμια για τους εργαζόμενούς σας με το πρόγραμμα μισθοδοσίας για επιχειρήσεις.

Οργανώστε τις εισπράξεις και πληρωμές σας
Εξασφαλίστε ρευστότητα

Εξασφαλίστε ρευστότητα

Για να είστε συνεπείς στις πληρωμές σας, να καλύπτετε έκτακτα έξοδα και να έχετε καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές σας, χρειάζεστε ρευστότητα. Βρείτε μαζί με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας τις επιλογές που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, όπως χρηματοδότηση κεφαλαίου κίνησης και προεξόφληση άτοκων δόσεων από τις πιστωτικές κάρτες.

Αξιοποιήστε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για πληρωμές και εισπράξεις. Διαχειριστείτε τις ταμειακές ροές της επιχείρησής σας πιο άμεσα και αποτελεσματικά και κερδίστε χρόνο κάθε μέρα.

Εξασφαλίστε ρευστότητα
Προστατέψτε την επιχείρησή σας

Προστατέψτε την επιχείρησή σας

Εξασφαλίστε ότι η δραστηριότητα και ο οικονομικός προγραμματισμός της επιχείρησής σας δεν θα επηρεαστούν από κάποιο έκτακτο γεγονός ή ζημιά. Επιλέξτε ασφαλιστικά προγράμματα που σας προστατεύουν για ό,τι συμβεί στην επαγγελματική στέγη, τον εξοπλισμό, τα προϊόντα ή τους πελάτες σας. Ασφαλίστε τις μελλοντικές εισπράξεις σας από το μηχάνημα POS ή ακόμη τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δώστε επιπλέον οφέλη στο προσωπικό σας με ομαδικά προγράμματα ασφάλισης.

Επιλέξτε τον τρόπο και τη συχνότητα καταβολής των ασφαλίστρων σας, ώστε να μην επηρεάζεται και η ρευστότητα της επιχείρησής σας.

Προστατέψτε την επιχείρησή σας
Χρηματοδοτήστε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας

Χρηματοδοτήστε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας

Συζητήστε με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας τις μεγαλύτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, όπως την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού, ειδικών μηχανημάτων ή οχήματος.

Με το εργαλείο Business Check up και την τεχνογνωσία που διαθέτει σας βοηθά να βρείτε τις κατάλληλες επιλογές χρηματοδότησης, leasing και factoring. Αναζητά προγράμματα συγχρηματοδότησης εγχώριων και ευρωπαϊκών φορέων, όπως τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, για να συμμετάσχει η επιχείρησή σας και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Χρηματοδοτήστε τα επιχειρηματικά σχέδιά σας
Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Εντοπίζει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της. Αξιολογεί τις ανάγκες και τη δομή της. Σας προτείνει τρόπους και εργαλεία για να βελτιώνετε τη λειτουργία της. Είναι στη διάθεσή σας στα καταστήματά μας, με βιντεοκλήση ή μέσω EuroPhone Banking.

Μοιράζεται μαζί σας τη γνώση και την εμπειρία του. Εντοπίζει δυνατότητες χρηματοδότησης για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και στη συνέχεια να καθιερωθείτε στην αγορά.

Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία μας