Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Έργα που διευκολύνουν την πρόσβαση, αναπτύσσουν τον τουρισμό και τις εξαγωγές, δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Τα μεγάλα έργα υλοποιούνται με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Συνδιοργάνωση και κάλυψη μέρους του δανεισμού υπό την μορφή ομολογιακών δανείων με σκοπό (α) την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού που είχε χορηγηθεί για την κάλυψη του τιμήματος της χρονικής επέκτασης της περιόδου εκμετάλλευσης του αεροδρομίου, (β) την πρόσθετη χρηματοδότηση κεφαλαιουχικών δαπανών και (γ) την κάλυψη γενικών εταιρικών σκοπών και κεφαλαίου κίνησης.

DIMAND Α.Ε. – Kaizen Campus και PwC Campus, Μαρούσι

Αποκλειστική διοργάνωση και χρηματοδότηση των 2 βιοκλιματικών γραφειακών συγκροτημάτων που αναπτύσσει ο Όμιλος DIMAND στο Μαρούσι, στα οποία θα στεγαστούν η Kaizen Gaming (14.310 τ.μ.) και η PricewaterhouseCoopers (22.550 τ.μ.). Σκοπός είναι η μερική χρηματοδότηση της αγοράς της γης και του κόστους κατασκευής κτιρίων υψηλών περιβαλλοντικών προδιαγραφών με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.

Fraport Greece – Παραχώρηση των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας

Αναχρηματοδότηση του αρχικού δανεισμού για την εξαγορά των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και την αναβάθμισή τους.

The Ellinikon by Lamda Development

Έκδοση εγγυητικής επιστολής για την εμπρόθεσμη καταβολή στο ΤΑΙΠΕΔ του αναβαλλόμενου τιμήματος εξαγοράς των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε. Συμμετοχή στη χρηματοδότηση για την κατασκευή των έργων του Ελληνικού συμπεριλαμβανομένων έργων όπως: μαρίνα, πάρκα, αθλητικό κέντρο, κατοικίες, σχολείο ΑΜΕΑ, υποδομές waste management, εμπορικά καταστήματα κ.α.

Ολυμπία Οδός - Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα, Κόρινθος, Πάτρα, Πύργος

Συνδιοργάνωση και κάλυψη κατά 33,3% ομολογιακού δανείου για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού της εταιρείας και τη χρηματοδότηση μέρους των κατασκευαστικών εργασιών για την επέκταση του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Πάτρα-Πύργος.

Νέα Οδός - Αυτοκινητόδρομοι i) τμήμα του Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής - Σκάρφεια Φθιώτιδας) ii) Ιόνια Οδός (Αντίρριο - Ιωάννινα) & iii) Συνδετήριος κλάδος του ΑΘΕ Σχηματάρι – Χαλκίδα

Συνδιοργάνωση ισομερώς με άλλα 3 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξωτερικού (Arrangers) και κάλυψη μέρους του ομολογιακού δανείου για τη χρηματοδότηση  της κατασκευής της Ιονίας Οδού καθώς και της αναβάθμισης του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε..