Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Υπηρεσία Cash Express

Υπηρεσία Cash Express

Εισπράξεις ή πληρωμές
για ποσά > 5.000€/συναλλαγή
Ασφάλεια
εξοικονόμηση χρόνου
Ενημέρωση
ανά σημείο εξυπηρέτησης
Η υπηρεσία Cash Express απευθύνεται σε επιχειρήσεις που κάνουν τακτικές εισπράξεις ή πληρωμές με μετρητά μεσαίας ή μεγάλης αξίας. Παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας σε συνεργασία με κυρίαρχες εταιρείες χρηματαποστολών στην Ελλάδα. Προσφέρουμε ευελιξία και ασφάλεια.

Τα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας

Αμεσότητα

Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις στον λογαριασμό της επιχείρησής σας ή αναλήψεις από αυτόν με παράδοση και παραλαβή των χρημάτων στον χώρο σας.

Πληροφόρηση ρευστότητας

Παρακολουθείτε τα μετρητά σας σε κάθε σημείο. Σας παρέχουμε συνολική εικόνα για τη διάθεση της ρευστότητά σας.

Ασφάλεια

Η μεταφορά, η φύλαξη και η καταμέτρηση των μετρητών σας γίνεται με βάση τα πρότυπα ασφάλειας που εφαρμόζουν κυρίαρχες εταιρείες στον χώρο των χρηματαποστολών.

Ενημέρωση

Ενημερώνεστε για το διαθέσιμο υπόλοιπο, τις αναλήψεις και τις καταθέσεις που κάνετε σε ημερήσια και μηνιαία βάση. Η ενημέρωση γίνεται συγκεντρωτικά αλλά και ανά σημείο εξυπηρέτησης.

Πώς διευκολύνεστε με την υπηρεσία Cash Express

Με την υπηρεσία Cash Express επιλέγετε εσείς τον χρόνο και τον τόπο της μεταφοράς των χρημάτων σας.

Εξοικονόμηση χρόνου

Οι υπάλληλοί σας δεν επιβαρύνονται με τη μεταφορά χρημάτων και την αναμονή σε ουρές.

Ευελιξία και άνεση

Επιλέγετε τον χρόνο και το σημείο παράδοσης ή παραλαβής των χρημάτων. Η μεταφορά των χρημάτων σας γίνεται 6 ημέρες την εβδομάδα (εκτός Κυριακής), ακόμη και σε ώρες που δεν λειτουργούν τα καταστήματά μας.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα εξειδικευμένα στελέχη της Συναλλακτικής Τραπεζικής της Eurobank στο: PaymentsCashManagement@eurobank.gr.