Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση - ΤΕΠΙΧ ΙΙ

Δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση - ΤΕΠΙΧ ΙΙ

40% κεφαλαίου

άτοκα

Για κάθε ανάγκη

επιχειρηματική και επενδυτική

Περίοδος χάριτος

για επενδυτικά σχέδια

Με τη δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ εξασφαλίζετε 40% άτοκη χρηματοδότηση έως 500.000€ για κεφάλαιο κίνησης και έως 1.500.000€ για επενδυτικά σχέδια. Η χρηματοδότηση στηρίζεται στη μέθοδο της συνεπένδυσης κεφαλαίων της Eurobank και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας. Το 40% του κεφαλαίου παρέχεται άτοκα από το ΤΕΠΙΧ II και το άλλο 60% από την Eurobank με προνομιακό επιτόκιο.

Αποκτήστε την Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ

Για να αποκτήσετε χρηματοδότηση στο πλαίσιο της δράσης Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ, κάνετε online αίτηση συμμετοχής στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων. Δηλώνετε την Eurobank ως τράπεζα συνεργασίας σας και λαμβάνετε έναν μοναδικό αριθμό καταχώρισης.

Με αυτόν τον αριθμό ελάτε σε ένα κατάστημα Eurobank για να κάνετε αίτηση χρηματοδότησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να έρθετε σε ένα κατάστημα Eurobank για να σας κατευθύνουμε πριν κάνετε online αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλό μας:

ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού

Εναλλακτικά, ελάτε σε μια εξειδικευμένη επιχειρηματική μονάδα Commercial Banking (Business Centre) για να σας εξυπηρετήσουμε:

 ΘΕΛΩ αποκλειστική εξυπηρέτηση

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα, από την προσκόμιση των δικαιολογητικών μέχρι την εκταμίευση της χρηματοδότησης.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ.

Μπορείτε να αποκτήσετε χρηματοδότηση με τη δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση – ΤΕΠΙΧ ΙΙ εφόσον έως τις 31.10.2023 έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο προϋπολογισμός της δράσης ανά γεωγραφική περιφέρεια δεν έχει εξαντληθεί νωρίτερα.