Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Προσφέρουμε αποκλειστικά προνόμια σε επιχειρήσεις που υλοποιούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν ισχυρό συνεργάτη στο πρόγραμμα για να μεγιστοποιείτε τα οφέλη σας. Επιπλέον, προσφέρουμε εκπτώσεις και προνόμια στους πελάτες σας για να μπορείτε να εξασφαλίζετε περισσότερα έργα.

Για να ενημερωθείτε για τα προνόμια των συνεργατών μας στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», συμπληρώστε τη φόρμα και ένας Επαγγελματικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ για τα προνόμιά μου

   
Πιστωτικό όριο με ευνοϊκούς όρους

Πιστωτικό όριο με ευνοϊκούς όρους

Με το πρόγραμμα «Bridge Financing Εξοικονομώ» σάς χορηγούμε πιστωτικό όριο για τις εργασίες του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ». Εξασφαλίζετε:

  • Προχρηματοδότηση για τις παραγγελίες σας μέχρι να εξοφληθούν από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».
  • Έως 80% χορήγηση του ποσού επιχορήγησης που δικαιούνται οι πελάτες σας μέσα από το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» είτε αποκτούν δάνειο είτε όχι.

Έτσι, καλύπτετε την ανάγκη σας για ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζεστε για τα έργα που έχουν υπαχθεί στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Δείτε αναλυτικά πώς αποκτάτε χρηματοδότηση μέσα από το πρόγραμμα «Bridge Financing Εξοικονομώ».

Πιστωτικό όριο με ευνοϊκούς όρους
Ενίσχυση του πελατολογίου σας

Ενίσχυση του πελατολογίου σας

Η επιχείρησή σας εντάσσεται στο οικοσύστημα των συνεργατών μας.

Όταν οι πελάτες μας αναβαθμίζουν την κατοικία τους στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», μπορούν να εκφράσουν ενδιαφέρον να επικοινωνήσουν με έναν συνεργάτη μας. Εάν το ακίνητό τους βρίσκεται στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε, μπορούμε να τους προωθήσουμε τα στοιχεία σας για να συνεργαστούν μαζί σας.

Έτσι, έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε το δίκτυο των πελατών σας και να εξασφαλίσετε περισσότερα έργα.

Ενίσχυση του πελατολογίου σας
Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Σας στηρίζουμε με προσωπική εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία για τις εργασίες που αναλαμβάνετε στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας σας παρέχουν:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Εξυπηρέτηση σε υποθέσεις χρηματοδότησης
  • Τεχνική υποστήριξη

Επιπλέον, καλύπτετε τις ανάγκες που έχετε μέσα από γρήγορες, αυτόματες διαδικασίες, με προτεραιότητα σε θέματα πληρωμών, προκαταβολών και τελικών εξοφλήσεων.

Εξειδικευμένη υποστήριξη και αυτόματες διαδικασίες

Οφέλη για τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» μπορούν, εκτός από επιχορήγηση, να λάβουν και δάνειο με 100% επιδότηση των τόκων για τη χρηματοδότηση των εργασιών στο ακίνητό τους.

Για του πελάτες σας που λαμβάνουν δάνειο από την Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», εξασφαλίζουμε:

  • Άμεση απάντηση σε 48 ώρες στην αίτησή τους για δάνειο.
  • Επιβράβευση με 20 ευρώ €πιστροφή στην τελική εκταμίευση του δανείου σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα τους Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Εκπτώσεις στις ασφάλειες των πελατών σας

Οι πελάτες σας που παίρνουν δάνειο από την Eurobank στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε νέα συμβόλαια για ασφαλιστικά προγράμματα της Eurolife FFH:

Έτσι, εξοικονομούν χρήματα από τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν για ασφάλειες ζωής και σπιτιού.