Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Χρεωστική κάρτα Business Debit Mastercard

Χρεωστική κάρτα Business Debit Mastercard

Βιοδιασπώμενο υλικό
για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μία κάρτα
για όλες τις συναλλαγές σας
Πρόγραμμα €πιστροφή 
κερδίζετε ευρώ €πιστροφή, όχι πόντους

New Business Debit MastercardEco Plastic

Η βιοδιασπώμενη χρεωστική κάρτα Business Debit Mastercard έχει μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Συνδέεται με τον κύριο επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησής σας για να κάνετε πληρωμές, αγορές, αναλήψεις και καταθέσεις. Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε ατομική επιχείρηση, ζητήστε επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας έως και 31.12.2024 online, μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Business App, με 50% έκπτωση, μόνο με 3€.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Αποκτήστε χρεωστική κάρτα Business Debit Mastercard

Εάν έχετε ενεργό επαγγελματικό λογαριασμό στην Eurobank ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο και έχετε κωδικούς σύνδεσης, ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας και αποκτήστε online τη χρεωστική κάρτα σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε την αίτησή σας ή έχετε απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για τα online προϊόντα μας στο 2109555455, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00.

Eάν δεν έχετε κωδικούς σύνδεσης, μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς e-Banking online με τον αριθμό και το PIN μιας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας Eurobank και τον αριθμό κινητού που έχετε δηλώσει στην Eurobank.

Εναλλακτικά, ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας. Σας βοηθάμε να συμπληρώσετε την αίτησή σας. Δεν προσκομίζετε επιπλέον δικαιολογητικά.

Η χρεωστική κάρτα σας Business Debit Mastercard εκδίδεται εκείνη τη στιγμή. Την παραλαμβάνετε ενεργοποιημένη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Εάν δεν έχετε επαγγελματικό λογαριασμό στην Eurobank, κλείστε ραντεβού σε ένα κατάστημά μας και ελάτε με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για άνοιγμα επαγγελματικού λογαριασμού.