Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κλείστε δωμάτιο σε ξενοδοχεία ή ξενώνες σε όλη την Ελλάδα και κερδίστε έως και 20% €πιστροφή. Βρείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στον προορισμό που σας ενδιαφέρει και πληρώστε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

   
Ξενοδοχεία με €πιστροφή 1

450+ ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από 450 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, βουνό ή θάλασσα, αναζητήστε στον χάρτη τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για κάθε ξενοδοχείο ή ξενώνα και το ποσοστό €πιστροφή που προσφέρει. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε για να κάνετε κράτηση.

ΒΡΙΣΚΩ ξενοδοχεία και ξενώνες

Ξενοδοχεία με €πιστροφή 1
Ξενοδοχεία με €πιστροφή 2

Έως και 20% €πιστροφή στην κάρτα σας

Για την πληρωμή του συνεργαζόμενου ξενοδοχείου ή ξενώνα χρησιμοποιήστε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κερδίζετε έως και 20% €πιστροφή σε ευρώ, ανάλογα με το ποσοστό που προσφέρει η επιχείρηση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναλλαγή σας να περάσει από μηχάνημα POS της Worldline Greece.

Εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σας στο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο ή ξενώνα ή σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Ξενοδοχεία με €πιστροφή 2
Αποκλειστικές προσφορές στο €πιστροφή app

Αποκλειστικές προσφορές στο €πιστροφή app

Από το €πιστροφή app ενημερώνεστε αμέσως για ειδικές προσφορές σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ξενώνες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας μαθαίνετε τι άλλες προσφορές ισχύουν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κοντά σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας, στον χάρτη βλέπετε και τον πιο σύντομο δρόμο για να φτάσετε εκεί.

Κατεβάστε το €πιστροφή app δωρεάν σήμερα:

Βρείτε το €πιστροφή app στο Google Play Βρείτε το €πιστροφή app στο App Store Βρείτε το €πιστροφή app στο AppGallery

Αποκλειστικές προσφορές στο €πιστροφή app