Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επιλέξτε σε ποιο συνεργαζόμενο εστιατόριο θέλετε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας. Πληρώστε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή και κερδίστε έως και 15% €πιστροφή.
   
350+ εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

350+ εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Πάνω από 350 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για κάθε εστιατόριο και το ποσοστό €πιστροφή που προσφέρει. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει και απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας.

ΒΡΙΣΚΩ εστιατόρια

350+ εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα
Έως και 15% €πιστροφή στην κάρτα σας

Έως και 15% €πιστροφή στην κάρτα σας

Για την πληρωμή του συνεργαζόμενου εστιατορίου χρησιμοποιήστε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κερδίζετε έως και 15% €πιστροφή σε ευρώ, ανάλογα με το ποσοστό που προσφέρει το συνεργαζόμενο εστιατόριο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συναλλαγή σας να περάσει από μηχάνημα POS της Worldline Greece.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ €πιστροφή σας στο συνεργαζόμενο εστιατόριο ή σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Έως και 15% €πιστροφή στην κάρτα σας
Αποκλειστικές προσφορές στο €πιστροφή app

Περισσότερες προσφορές και επιλογές από το app

Από το €πιστροφή app ενημερώνεστε αμέσως για αποκλειστικές προσφορές σε συνεργαζόμενα εστιατόρια. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία GPS στο κινητό σας, στον χάρτη βλέπετε και τον πιο σύντομο δρόμο για να φτάσετε στο εστιατόριο της επιλογής σας.

Κατεβάστε το €πιστροφή app δωρεάν σήμερα:

Βρείτε το €πιστροφή app στο Google Play Βρείτε το €πιστροφή app στο App Store Βρείτε το €πιστροφή app στο AppGallery

Αποκλειστικές προσφορές στο €πιστροφή app