Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Δίνουμε ώθηση στον τουρισμό με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων με υποδομές που προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουριστικού κλάδου. Συμμετέχουμε σε δράσεις που ενισχύουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
   
video

Για τις καθημερινές ανάγκες σας

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την αυξημένη κίνηση της τουριστικής περιόδου χρειάζεστε επιλογές στη λειτουργία της επιχείρησής σας, για να εξοικονομείτε χρόνο και να ενισχύετε την ανταγωνιστικότητά της.

Με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σας προσφέρουμε τις απαραίτητες υποδομές για τις συναλλαγές σας: χαμηλότερες χρεώσεις για τα μηχανήματα POS, εκπτώσεις σε εμβάσματα, υψηλότερες αποδόσεις στις καταθέσεις σας, εκπτώσεις σε ασφαλιστικά προγράμματα, κ.ά. Διευκολύνουμε και επιδοτούμε την προβολή της επιχείρησής σας στο Facebook με εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

video
Χρηματοδότηση και εποχικότητα

Χρηματοδότηση και εποχικότητα

Οι εισπράξεις της επιχείρησής σας αυξάνονται συγκεκριμένους μήνες τον χρόνο. Αντίθετα, οι πληρωμές λογαριασμών και οφειλών είναι σταθερές. Γι’ αυτό προσαρμόζουμε τη χρηματοδότηση και τους όρους αποπληρωμής στην εποχικότητα, τις ανάγκες της επιχείρησής σας και το προφίλ της επένδυσης.

Με τη χρηματοδότηση του κεφαλαίου κίνησης εξασφαλίζετε ρευστότητα για τις τρέχουσες ανάγκες πριν ξεκινήσουν οι εισπράξεις σας. Μπορείτε να ανακαινίσετε τα δωμάτιά σας, να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας ή να κατασκευάσετε νέα μονάδα για το ξενοδοχείο σας και να οργανωθείτε πριν τη νέα τουριστική περίοδο.

Χρηματοδότηση και εποχικότητα
Εξειδικευμένη υποστήριξη και συμβουλευτική

Εξειδικευμένη υποστήριξη και συμβουλευτική

Σας ενημερώνουμε και σας βοηθάμε σε όλη τη διαδικασία για να συμμετάσχετε σε προγράμματα επιδότησης από ελληνικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς, όπως το ΕΣΠΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπαιδευτικές ημερίδες μας για το ΕΣΠΑ, την ψηφιακή προβολή και την εξυπηρέτηση πελατών.

Για τις μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρουμε εξατομικευμένες επιλογές χρηματοδότησης, leasing, συναλλακτικών υπηρεσιών, factoring. Σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικού συμβούλου. Σας υποστηρίζουμε όταν αναζητάτε στρατηγικό επενδυτή για τα σχέδιά σας.

Εξειδικευμένη υποστήριξη και συμβουλευτική
Συνεργασία με τον ΣΕΤΕ

Συνεργασία με τον ΣΕΤΕ

Έχουμε την τεχνογνωσία και τις υποδομές για να στηρίζουμε ενεργά και με συνέπεια όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού, μικρές, μεσαίες και μεγάλες.

Για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες σας, από το 2009 συνεργαζόμαστε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τη Marketing Greece. Συμμετέχουμε ενεργά στην υλοποίηση δράσεων για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Συνεργασία με τον ΣΕΤΕ