Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Στηρίζουμε τους νέους με ιδέες, όραμα και εφευρετική σκέψη που θέλουν να δημιουργήσουν, να προσφέρουν και να εξελιχθούν. Από το 2009 αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και συνεργαζόμαστε με σημαντικούς φορείς για να ενισχύουμε τη νεοφυή και καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Αναδεικνύουμε τις πρωτότυπες ιδέες και δίνουμε στους νέους επιχειρηματίες την ώθηση και τα εργαλεία για να τις υλοποιήσουν. Όλοι μαζί ενισχύουμε την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
   
Αναδείξτε την ιδέα σας

Αναδείξτε την ιδέα σας

Διεκδικήστε προβολή και χρηματοδότηση για την καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα σας μέσα από τον πανελλήνιο διαγωνισμό έρευνας και καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!». Προσφέρουμε χρηματικά έπαθλα για την εφαρμοσμένη έρευνα και την καινοτομία. Προσελκύουμε ιδιωτικά κεφάλαια για να υλοποιήσετε και να αξιοποιήσετε εμπορικά την ιδέα σας. Προβάλλουμε όλες τις υποψηφιότητες που προκρίνονται. Διοργανώνουμε τον διαγωνισμό από το 2012 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Συνδέουμε την επιστημονική έρευνα με την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Αναδείξτε την ιδέα σας
Για να γίνει η ιδέα σας πράξη

Για να γίνει η ιδέα σας πράξη

Αφοσιωθείτε στην επιχειρηματική ιδέα σας και εξελίξτε τη σε τελικό προϊόν, υπηρεσία ή επιχείρηση. Αξιοποιήστε την υποστήριξη που σας παρέχουμε για 12 μήνες με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης egg – enter•grow•go.

Στεγάζεστε στις κτιριακές εγκαταστάσεις μας. Έχετε καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς. Έχετε πρακτική υποστήριξη και εκπαίδευση στην καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης, και σε εξειδικευμένα θέματα. Δικτυώνεστε με πιθανούς πελάτες ή στρατηγικούς συνεργάτες.

Από το 2013 υλοποιούμε το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Corallia και τη συμβολή επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για να γίνει η ιδέα σας πράξη
Καλύτεροι όροι χρηματοδότησης

Καλύτεροι όροι χρηματοδότησης

Για να καλύψετε βασικές ανάγκες της νέας επιχείρησής σας, έχετε πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Όσοι ολοκληρώνετε με επιτυχία το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης egg – enter•grow•go έχετε καλύτερους όρους χρηματοδότησης για το κεφάλαιο κίνησης, την απόκτηση εξοπλισμού και επαγγελματικής στέγης.

Μπορείτε να δανείζεστε με χαμηλότερο επιτόκιο και λιγότερες εξασφαλίσεις και μέσα από προγράμματα μικροπιστώσεων και συγχρηματοδότησης με εγχώριους και διεθνείς φορείς, όπως η AFI και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ). Έχετε πρόσβαση και στα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Καλύτεροι όροι χρηματοδότησης
Καθοδήγηση από την αρχή και σε κάθε βήμα σας

Καθοδήγηση από την αρχή και σε κάθε βήμα σας

Έχετε καθοδήγηση από τους Επαγγελματικούς Συμβούλους στα καταστήματά μας για να αξιοποιήσετε τις διαθέσιμες ευκαιρίες και να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Σας ενημερώνουν για τα προγράμματα που απευθύνονται στη νεοφυή και καινοτόμο επιχειρηματικότητα και πώς μπορείτε να συμμετάσχετε.

Επιπλέον, ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας βοηθάει να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας: να οργανώσετε τις εισπράξεις και πληρωμές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαχειριστείτε τη ρευστότητά σας, να αποκτήσετε χρηματοδότηση, να προστατευθείτε από πιθανούς κινδύνους.

Καθοδήγηση από την αρχή και σε κάθε βήμα σας