Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Αγροτικός Τομέας

Business Banking Αγροτικός Τομέας

Προγράμματα
χρηματοδότησης
Υποστήριξη
εξαγωγών
Εξειδικευμένα
προϊόντα

Με το πρόγραμμα Business Banking Αγροτικός Τομέας δίνουμε προτεραιότητα σε κάθε αγρότη, αγροτική επιχείρηση και δικαιούχο αγροτικών ενισχύσεων. Παρέχουμε υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες ενός σημαντικού και δύσκολου επαγγέλματος.

Λογαριασμός Αγροτικών Ενισχύσεων

Ειδικός έντοκος λογαριασμός για την πίστωση των αγροτικών ενισχύσεων που εξασφαλίζει στα χρήματά σας την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Κάρτα του Αγρότη

Μια ξεχωριστή κάρτα, την οποία παρέχουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τις αγροτικές ανάγκες σας. Έχετε άμεση χρηματοδότηση των παραγωγικών δαπανών με δυνατότητα προείσπραξης του 80% της Βασικής και της Πράσινης Ενίσχυσης για:

  • Αγορές προϊόντων που σχετίζονται με ανάγκες καλλιέργειας ή/και εκτροφής του ζωικού κεφαλαίου (όπως λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα και καύσιμα).
  • Εξόφληση οφειλών ΕΛΓΑ, ΟΓΑ και δημοσίου.
  • Δαπάνες έκδοσης και χρήσης εργόσημου.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών μέχρι 10% του πιστωτικού ορίου. 

Εξειδικευμένα προγράμματα χρηματοδότησης

  • Για αγορά αγροτικού εξοπλισμού µε τη συνεργασία κορυφαίων εταιρειών του χώρου.
  • Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα µε κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς που εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος δανεισμού και παρέχουν πρόσθετες εγγυήσεις.

Υποστήριξη εξαγωγών

Διαθέτουμε εμπειρία στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές και σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να επεκταθείτε στις αγορές του εξωτερικού. Μέσα από τη διαδικτυακή πύλη Exportgate.gr προσφέρουμε πρόσβαση σε επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο και πληροφορίες για τις αγορές που σας ενδιαφέρουν. Η εξειδικευμένη ομάδα Ask The Experts, με την εμπειρία της στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, σας κατευθύνει σε κάθε σας βήμα.

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Υλοποιούμε δράσεις για την κάλυψη των αναγκών σε όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Ενημερωθείτε για το Business Banking Αγροτικός Τομέας

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

ΒΡΙΣΚΩ κοντινό κατάστημα