Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κλινικές / Μαιευτήρια

ΥΓΕΙΑ

1%
σε υπηρεσίες υγείας
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο ΥΓΕΙΑ στο Μαρούσι Αττικής.

Οι υπηρεσίες του ΥΓΕΙΑ

Κύριος στόχος του ΥΓΕΙΑ είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων διαθέτει:

  • Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου. Παρέχει άριστες νοσηλευτικές υπηρεσίες για την παρακολούθηση που χρειάζεται σε κάθε επίπεδο του προληπτικού ελέγχου, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του νοσοκομείου.
  • Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών - Εξωτερικών Ιατρείων. Διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και όλο τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό.
  • Ενοποιημένα Απεικονιστικά Τμήματα ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Αποτελούν ένα σύγχρονο συγκρότημα, το μεγαλύτερο σε έκταση και δυναμικότητα στην Ελλάδα.
  • Κεντρικά Εργαστήρια. Διαθέτουν σύστημα μηχανοργάνωσης που επιτρέπει διαρκή έλεγχο της διακίνησης των δειγμάτων και της εκτέλεσης των εξετάσεων. 
  • Κέντρο Μαστού. Προσφέρει ταχεία διάγνωση του προβλήματος, παροχή κατάλληλης θεραπείας και συστηματική παρακολούθηση της ασθενούς.
  • Βρογχοσκοπικό Εργαστήριο. Παρέχει διαγνωστικές και θεραπευτικές λύσεις σε αναπνευστικές παθήσεις, εκτός χειρουργείου, συνήθως σε επίπεδο νοσηλείας μίας ημέρας.

Όραμα

«Να είμαστε το σημείο αναφοράς στην Ελλάδα για την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας και ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης.».

Για τo ΥΓΕΙΑ

Το ΥΓΕΙΑ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975. Πρωτοπορεί και ενισχύει συνεχώς τις υπηρεσίες του, τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης. Κύριος στόχος του είναι η πλήρης ανταπόκρισή του στις υψηλές απαιτήσεις των ασθενών και η εναρμόνισή του με την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής επιστήμης. Έτσι, κατέχει δικαιολογημένα τον τίτλο του κύριου πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου, στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή.

Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα που έχει λάβει διαπίστευση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας Joint Commission International (JCI), την κορυφαία διαπίστευση στον κόσμο για την ποιότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας.