Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

THERMAE SYLLA

5%

Σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής που χρονολογείται από το 1897 στεγάζεται το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, στην λουτρόπολη της ΑΙΔΗΨΟΥ του νησιού Εύβοια στην Ελλάδα.

Τα θερμά ιαματικά νερά της ΑΙΔΗΨΟΥ είναι γνωστά πριν από τον 4ο π.Χ. αιώνα σύμφωνα με τις περιγραφές των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων, Αριστοτέλη Στράβωνα, Πλούταρχου. Από τότε και μέχρι σήμερα η ΑΙΔΗΨΟΣ έζησε περιόδους ακμής και παρακμής. Το αποκορύφωμα της δόξας της το γνωρίζει την εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Τότε ο Ρωμαίος στρατηγός SYLLAS επισκέφτηκε την πόλη και με την χρήση των ιαματικών της νερών θεραπεύτηκε από την νόσο της ουρικής αρθρίτιδας που τον ταλαιπωρούσε. Η φήμη της πόλης είναι χαρακτηριστική και στην Belle Époque όταν άνθρωποι της πολιτικής, της τέχνης και του πλούτου όπως Ελ. Βενιζέλος, Κ. Παλαμάς, Μ. Κάλλας, Ομάρ Σαριφ, Γκρέτα Γκάρμπο, Ωνάσης, Τσόρτσιλ, περνούν ευχάριστες ώρες διαμονής, ιαματικής χαλάρωσης, αναζωογόνησης και διασκέδασης στο ξενοδοχείο THERMAE SYLLA.

Σήμερα, πλήρως ανακαινισμένο συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνολογίες στην ιαματική λουτρο-λασποθεραπεία, το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel 5* προσφέρει το άριστης ποιότητας ιαματικό νερό τόσο από την δική του πηγή όσο και από τις λοιπές πηγές της Αιδηψού, σ’ ένα πολυτελές φιλικό περιβάλλον με παραδοσιακές και νέες πρότυπες μεθόδους εφαρμογών όλο το χρόνο για κάθε ηλικία. Η ιδανική ισορροπία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος είναι η φιλοσοφία στο ThermaeSylla SpaWellness Hotel στην οποία σημαντικό ρόλο παίζει και η φυσική και υγιεινή διατροφή.