Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Καλλυντικά είδη

Sephora

1%
στις αγορές σας

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε όλα τα καταστήματα Sephora στην Ελλάδα.

Δεν μπορείτε να κάνετε online αγορές με €πιστροφή.

Τα προϊόντα των Sephora

Τα καταστήματα Sephora σας προσφέρουν χιλιάδες επιλογές σε επώνυμες και αποκλειστικές μάρκες και προϊόντα, που εκπροσωπούν όλες τις νέες και πρωτοποριακές τάσεις στο χώρο της ομορφιάς. Συγκεκριμένα, βρίσκετε:

  • Καλλυντικά
  • Αρώματα
  • Αξεσουάρ
  • Προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών

Όραμα

Ο κόσμος της ομορφιάς αλλάζει. Στα Sephora πιστεύουμε στην ομορφιά, που απευθύνεται σε κάθε τύπο καταναλωτή, που καινοτομεί, που επαναπροσδιορίζεται κάθε μέρα.

Δέσμευσή μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και νέα τάση στο μακιγιάζ, τα αρώματα, την περιποίηση προσώπου, μαλλιών και σώματος.

Τα καταστήματα Sephora, το sephora.gr και η εφαρμογή Sephora Greece προσφέρουν χιλιάδες επιλογές σε επώνυμες και αποκλειστικές μάρκες και προϊόντα, που εκπροσωπούν κάθε νέα μεγάλη και πρωτοποριακή τάση στο χώρο της ομορφιάς. Επίσης, με την κάρτα CLUB Sephora σας παρέχουμε μοναδικά προνόμια, όπως ειδικές τιμές, προσφορές, δώρα, προσωπική περιποίηση κ.α.

Για τα Sephora

Η αλυσίδα καταστημάτων Sephora ξεκίνησε στη Γαλλία το 1970. Το 1997 έγινε μέρος του Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), του μεγαλύτερου ομίλου πολυτελείας στον κόσμο.

Με παράδοση πάνω από 45 χρόνια στην αγορά, τα Sephora προσφέρουν έναν μοναδικό χώρο αφιερωμένο στην ομορφιά, όπου θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε μάρκες, από τις κλασικές και επιλεκτικές έως τις πιο διάσημες και αποκλειστικές.