Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

KAPPARI FULL BAR RESTAURANT

5%
Πριν εννέα περίπου χρόνια ο Νίκος, ο Χρήστος και η Κυριακή Μαραγκόζογλου (τρία αδέρφια) που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη γειτονιά των Άνω Πετραλώνων, αποφάσισαν να δώσουν ζωή σε έναν χώρο που κανείς έως εκείνη την ημέρα δεν είχε οραματιστεί ότι θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη ταβέρνα σε μια περιοχή που μέχρι τότε τίποτα δεν έδειχνε ότι θα εξελιχθεί στην πιο… hype γειτονιά του κέντρου των Αθηνών. Ένωσαν τις δυνάμεις τους, τις εμπειρίες, το κέφι και το μεράκι τους για το «καλό παραδοσιακό σπιτικό φαγητό» και μαζί με τον, από τότε φίλο τους, chef Μανώλη Θλιβερό δημιούργησαν στην γειτονιά τους στα Άνω Πετράλωνα έναν «νέο τύπο εστιατορίου» μια Νεοταβέρνα, η οποία προσφέρει παραδοσιακή Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές πινελιές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Την ονόμασαν Κάππαρη, δημιούργησαν ένα περιβάλλον που φέρνει στο νου εικόνες από την παλιά Αθήνα «γέμισαν» το μενού με το μοναδικό άρωμα των φρέσκων μυρωδικών της πατρίδας μας και των παραδοσιακών γεύσεων προϊόντων με ονομασία προέλευσης από ολόκληρη την Ελλάδα, ξεκινώντας έτσι ένα μοναδικό γαστριμαργικό ταξίδι στις διαφορετικές περιοχές της πατρίδας μας με αφετηρία τα Πετράλωνα. Λίγα χρόνια αργότερα η … οικογένεια της Κάππαρη μεγαλώνει ανοίγοντας το δεύτερο εστιατόριο στην οδό Ακάμαντος του ιστορικού κέντρου της πόλης , στο Θησείο. Μπορεί το περιβάλλον του νέου μέλους της οικογένειας να ξεφεύγει από το παραδοσιακό της αυλής των Πετραλώνων, οι γεύσεις όμως που απολαμβάνει κανείς στην Κάππαρη – Θησείο είναι παραδοσιακά ελληνικές με μεσογειακές επιρροές δημιουργίες του εξαιρετικού μας chef.