Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Υπηρεσίες υγείας

EUROMEDICA ΑΡΩΓΗ

1%
Αφορά τη νοσηλεία και δεν ισχύει Επιστροφή μέσω του ΕΟΠΠΥ

Το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2010, σε συνεργασία με πολλούς διακεκριμένους γιατρούς της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έμφασης που δίνει ο Όμιλος Euromedica στον πολύ σημαντικό τομέα της αποκατάστασης στην Ελλάδα.

Η EUROMEDICA «ΑΡΩΓΗ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν συνολικά τα 16.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν:

4.500 τ.μ. χώρους θεραπειών

1.200 τ.μ. κλειστούς χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων

3 κολυμβητικές δεξαμενές ( η μία μήκους 25 μ.)

Το ΚΑΑ είναι πιστοποιημένο κατά ISO: 9001:2008 και συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες και τον ΕΟΠΥΥ, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης στον ελλαδικό και ευρύτερο βαλκανικό χώρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς που έχουν ολοκληρώσει τη νοσοκομειακή τους θεραπεία για μια πλειάδα παθήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην έγκυρη διάγνωση και την σφαιρική αντιμετώπιση του κάθε ασθενή με απώτερο σκοπό την αποθεραπεία του και την σταδιακή κοινωνική και επαγγελματική του επανένταξη.