Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

Ergon House Restaurant

3%
στο εστιατόριο
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο εστιατόριο Ergon House Restaurant στην Αθήνα.

Οι γεύσεις στο Ergon House Restaurant

Το μενού αντανακλά το ήθος και το όραμα της Έργον: απλό αλλά εκλεπτυσμένο, φέρνει κορυφαίες ελληνικές γεύσεις και την μεσογειακή διάθεση στο τραπέζι σας.

Οι Ισπανοί χρησιμοποιούν τη λέξη «sobremesa» για να περιγράψουν το διάστημα αφότου έχει τελειώσει ένα γεύμα, όπου απλά καθόμαστε και χαλαρώνουμε με ένα ποτήρι κρασί ή έναν δυνατό καφέ, συζητώντας και παρατείνοντας την ευχαρίστηση της παλαιότερης κοινωνικής εθιμοτυπίας.

Στο Ergon House Restaurant μπορείτε να απολαύσετε:

  • Πρωινό και brunch
  • Ορεκτικά και μεζέδες
  • Σαλάτες και ζυμαρικά
  • Κρεατικά και ψάρια
  • Επιδόρπια
  • Καφέ

Για το Ergon House Restaurant

Το αίθριο ύψους 25 μέτρων, λουσμένο με φως, αποτελεί έναν προορισμό ζωής. Χίλια τετραγωνικά απόλυτης ευτυχίας, όπου θα βρείτε αστούς καλλιεργητές να θερίζουν ένα κατακόρυφο αμπέλι, απέναντι από μια τοιχογραφία του παγκοσμίου φήμης street artist INO.

Ένα μέρος όπου φουρνάρηδες, κρεοπώληδες, ιχθυοπώληδες και μανάβηδες προσφέρουν τα καλύτερα και φρεσκότερα προϊόντα, ενώ οι σεφ είναι στην διάθεσή σας για να μαγειρέψουν τις αγορές σας ώστε να τις απολαύσετε στο εστιατόριο ή και να τις πάρετε σπίτι, εάν το επιθυμήσετε. Στο ζήτημα του φαγητού, η αυθεντικότητα είναι το παν.

Το ακίνητο σημείου του αεικίνητου κόσμου μας είναι μια ελιά 200 ετών, το ιερό σύμβολο της ειρήνης και της φιλίας, βαθιά ριζωμένο στην αρχαία ελληνική παράδοση και μυθολογία.

Τα τραπέζια γύρω της προσφέρουν κεντρική θέση στη ζωντάνια της Αγοράς, ενώ η μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού από τον ξυλόφουρνο αναμειγμένη με τον φρεσκοκαβουρντισμένο καφέ είναι βέβαιο πως θα αφυπνίσει τους γευστικούς σας κάλυκες.