Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Palace Acropolis

5%
στο ξενοδοχείο

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο 5* Divani Palace Acropolis, μέλος του oμίλου ξενοδοχείων Divani Collection Hotels.

Οι υπηρεσίες του Divani Palace Acropolis

Το Divani Palace Acropolis προσφέρει διαμονή και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με θέα την μαγευτική Ακρόπολη στο Acropolis Secret.

Η εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή ισχύει τόσο για τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο όσο και για εξωτερικούς πελάτες.

Για τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 65 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. 
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Διβάνη που εδώ και χρόνια προσφέρουν σε εκλεκτικούς επισκέπτες την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.